Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Το απόλυτο η Ατλέτικο Μινέιρο

Ρεκόρ 5-0-0 ως γηπεδούχος με κλαμπ από τη Χιλή μετράει η Ατλ. Μινέιρο.

ΚΑΡΑΚΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΟΥΡ.)

ΟΛΙΜΠΙΚΟ (23.940), Καράκας

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ουρουγουανοί «πολιόρκησαν» την περιοχή των Βενεζουελάνων, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 89’ για να σημειώσουν γκολ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μπάχτερ. Το Σάββατο η Καράκας φιλοξενήθηκε από τη Ζούλια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την Α' φάση στα πλέι - οφ του Τορνέο Απερτούρα 2019 και ηττήθηκε με 3-2. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Προέρχεται από 3 Over εκτός έδρας.

Over


ΜΕΛΓΚΑΡ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΕΚ)

ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑΛ (60.000), ΑΡΕΚΙΠΑ

*Το ματς διεξάγεται σε υψόμετρο 2.335μ. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος των γηπεδούχων δεν θα στοιχημάτιζε σε μία νίκη με αυτό το σκορ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Περουβιανούς. Η Μελγκάρ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, έπειτα από την παραίτηση του Χόρχε Παουτάσο. Το Σάββατο κέρδισε 3-2 την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Για τη Λίγκα Προ η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα επικράτησε 1-0 της Αμέρικα ντε Κίτο. Το ρεκόρ της στο Περού είναι 0-0-2.

1


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

ΙΝΤΕΠΕΝΤΕΝΣΙΑ (23.018), ΜΠΕΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕ

Στο πρώτο ματς οι Χιλιανοί ήταν αυτοί που έψαξαν περισσότερο το γκολ, με τους Βραζιλιάνους να αγωνίζονται με εναλλακτική ενδεκάδα και με στόχο να αποφύγουν την ήττα.  Η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετώπισε την Γκρέμιο για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθκημα και έχασε με 1-0. Εχει ρεκόρ 5-0-0 εντός έδρας κόντρα σε Χιλιανούς. Το Σάββατο η Ουνιόν Λα Καλέρα αναμετρήθηκε με την Ντεπορτίβο Αντοφαγκάστα στην Πριμέρα Ντιβισιόν 2019 και έφερε 1-1.

Over


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΒΙΓΙΑΝΟΥΕΒΑ (33.938), ΛΙΜΑ

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα της Αλιάνσα Λίμα. Στο πρώτο παιχνίδι οι Χιλιανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι Περουβιανοί τα γκολ. Μάλιστα, τα δύο τελευταία ήταν εντυπωσιακά. Η Σπόρτινγκ Κριστάλ  ηττήθηκε 3-2 από τη Μελγκάρ και μηδενίστηκαν οι ελπίδες της για τον τίτλο στο Απερτούρα. Το Σαββατοκύριακο η Ουνιόν Εσπανιόλα δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Με Over έληξαν τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

G/G


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

ΝΙΛΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ (46.831), ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Στο πρώτο ματς οι Παραγουανοί δεν είχαν την ποιότητα για να απειλήσουν ουσιαστικά τους Βραζιλιάνους, που παρουσιάστηκαν αρκετά παθητικοί και πήραν τη νίκη μετά από ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Η Μποταφόγκο ηττήθηκε με 1-0 από την Παλμέιρας για την 6η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019. Η Σολ ντε Αμέρικα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Τορνέο Απερτούρα 2019, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην κατάταξη με 26 βαθμούς (8-2-12).

Under


ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΖΟΥΛΙΑ

ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑΛ (47.347), ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ

*Το ματς διεξάγεται στην έδρα της Κόλο Κόλο. Στο πρώτο παιχνίδι οι Χιλιανοί ισοφάρισαν στο 90'+3, αλλά δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Βελάσκες κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! Το ρεκόρ της Παλεστίνο ως γηπεδούχος απέναντι σε Βενεζουελάνους είναι 3-0-1. Ολα τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με N/G. Η Ζούλια κέρδισε 3-2 την Καράκας στα πλέι - οφ του Απερτούρα. Παραμένει αήττητη στις 8 (5-3-0) τελευταίες υποχρεώσεις της.

N/G


ΜΑΚΑΡΑ - ΡΟΓΙΑΛ ΠΑΡΙ

ΜΠΕΛΑΒΙΣΤΑ (16.467), ΑΜΠΑΤΟ

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε υψόμετρο 2.500μ. Παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές ήταν το πρώτο και κρίθηκε τελικά, μετά από «καραμπόλα» στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Μακαρά συμπλήρωσε 4 συνεχόμενες νίκες στη Λιγκα Προ, έπειτα και από το 2-1 εις βάρος της Νασιονάλ. Η Ρόγιαλ Παρί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Τορνέο Απερτούρα της Βολιβίας, καταλαμβάνοντας την 11η θέση με 25 (6-7-13) βαθμούς. Προέρχεται, από 11 συνεχόμενα Over εκτός έδρας.

1


ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟ (47.913), ΚΑΜΠΟΥΝΤΑΡΕ

Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι στο σύλλογο από τη Βενεζουέλα, αλλά στην επανάληψη «καθάρισαν» το παιχνίδι. Το εντός έδρας ρεκόρ της Ντεπορτίβο Λάρα στο Κόπα Σουνταμερικάνα είναι 1-2-1. Τα 3/4 από τα συγκεκριμένα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με Under. Την Κυριακή η Κορίνθιανς επικράτησε στο ντέρμπι Παουλίστα 1-0 της Σάο Πάολο με γκολ του Πεντρίνιο στο 7ο λεπτό. Το εκτός έδρας ρεκόρ της στη Βενεζουέλα είναι 2-1-0.

2DNB


ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΙΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

ΣΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΝΤΕ ΑΠΟΚΙΝΤΟ (14.118), ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ

Αγνώριστοι προς το χειρότερο εμφανίστηκαν οι Χιλιανοί στο πρώτο παιχνίδι και είναι ενδεικτικό ότι είχαν δεχτεί 4 γκολ στο 21'! Το εντός έδρας ρεκόρ της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κόντρα σε κλαμπ από τον Ισημερινό είναι 5-1-1. Δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε κέρδισε με 1-0 την Ντελφίν στη Λίγκα Προ. Δεν έχει ηττηθεί στη Χιλή σε 3 (1-2-0) επισκέψεις της. Τα 2/3 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με G/G.

1