Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά
Βραζιλία

Δοκιμασία για τη Σάντος

Στην έδρα της Σάο Πάολο δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Σάντος. Τέλος ο Μάνο Μενέσες από την Κρουζέιρο. Ροτέισον η Γκρέμιο κόντρα στη Φλαμένγκο. Νέι Φράνκο στην Γκοϊάς.

ΣΕΑΡΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

2999 ΧΛΜ.

Η Σεαρά ήταν καλύτερη της Φορταλέζα στο ντέρμπι. Με «G/G» ολοκληρώθηκαν και οι 3 εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Σαπεκοένσε. Η «Σαπέ» πήρε παλικαρίσιο βαθμό με την Γκρέμιο. Πλήγμα η απουσία του γκολτζή Εβεράλντο (13/7). Προέρχεται, από 5 σερί εκτός έδρας «Over» στο πρωτάθλημα.

1


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΑΝΤΟΣ

55 ΧΛΜ.

Σπουδαία μεταγραφή για τη Σάο Πάολο, που ανακοίνωσε τον Ντάνι Αλβες. Ακολουθεί ο διεθνής Ισπανός δεξιός μπακ Χουαφράν! Τα 8/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έληξαν με Under. Η Σάντος ήταν σαρωτική με την Γκοϊάς. Προέρχεται, από 5/6  εκτός έδρας Under σε όλες τις διοργανώσεις.

Under


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

1126 ΧΛΜ.

Κουρασμένη και με πολλά λάθη στην άμυνα η Φλαμένγκο στο Σαλβαδόρ. Μετράει 12 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα (10-2-0). «Χαλαρή» η Γκρέμιο με τη Σαπεκοένσε, «πέταξε» δύο βαθμούς. Θα κάνει ροτέισον, επειδή ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με την Ατλ. Παραναένσε. Συμπλήρωσε 11 παιχνίδια αήττητη (7-4-0).

1


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

341 ΧΛΜ.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έδωσε συνέχεια στο πρόσφατο καλό αγωνιστικό της μομέντουμ με τη νίκη στο κλάσικο εις βάρος της Κρουζέιρο. Προέρχεται, από 7 συνεχόμενα θετικά (5-2-0) αποτελέσματα. Η Φλουμινένσε είχε καλή απόδοση στην επικράτηση με την Ιντερνασιονάλ. Μετράει 7 σερί G/G σε όλες τις διοργανώσεις.

G/G


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

852 ΧΛΜ.

Η Ιντερνασιονάλ απέκτησε αβαντάζ για την πρόκριση στους τελικούς του Κυπέλλου, έπειτα από το 1-0 κόντρα στην Κρουζέιρο. Μετράει 14 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα (11-3-0). Μεσοβδόμαδα η Κορίνθιανς επικράτησε της Γκοϊάς σε εξ αναβολής ματς. Προέρχεται από 7 σερί αναμετρήσεις χωρίς ήττα (5-2-0).

Under


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

679 ΧΛΜ.

Η Μποταφόγκο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με την επικράτησή της στη Φλοριανόπολις. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της. Την Τετάρτη η Ατλέτικο Παραναένσε κατέκτησε το Κύπελλο CONMEBOL / Ιαπωνικής Λίγκας. Με N/G έληξαν οι 4 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

1X


ΑΒΑΪ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

974 ΧΛΜ.

Η Αβαΐ παλεύει, αλλά δυσκολεύεται στο επίπεδο της Serie A. Προέρχεται από 9/10 εντός έδρας Under. Η Κρουζέιρο έχασε από την Ιντερνασιονάλ στο Κύπελλο, παραιτήθηκε ο τεχνικός Μάνο Μενέσες. Δεν έχει σκοράρει στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-4-6 από τις 23/4!

X ημ.


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΜΠΑΪΑ

1456 ΧΛΜ.

Η Παλμέιρας άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς. Εχει συμπληρώσει 18 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ήττα (15-3-0). Εξαιρετικά οργανωμένη και προσηλωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο, η Μπαΐα «λύγισε» τη Φλαμένγκο. Προέρχεται από 5/6 Under σε όλες τους θεσμούς.

1


ΓΚΟΪΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

939 ΧΛΜ.

Η Γκοϊάς ήταν καλή απέναντι στην Κορίνθιανς, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη στην άμυνα. Δεν έχει ηττηθεί στα 5 (4-1-0) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Serie A. «Κόλλησε» στην πολυπρόσωπη άμυνα της Αλαγκοάνο η Βάσκο ντα Γκάμα. Χωρίς «διπλό» εδώ και 8 (0-2-6) ματς.

Under


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

730 ΧΛΜ.

Με έμφαση στον ανασταλτικό τομέα η Αλαγκοάνο πήρε το βαθμό με τη Βάσκο ντα Γκάμα. Το ρεκόρ της ως γηπεδούχος με αντίπαλο τη Φορταλέζα είναι 5-4-1. Η «λεάο» (Φορταλέζα) ήταν απογοητευτική στο κλάσικο με αντίπαλο τη Σεαρά. Συμπλήρωσε 5 εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη (0-1-4).

X