Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

«Εμφύλιος» στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Η Μποταφόγκο υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο στο «Νίλτον Σάντος» για τους «16» στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΖΟΥΛΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

ΧΟΣΕ ΠΑΝΤΣΕΝΤΣΟ ΡΟΜΕΡΟ (33.000), ΜΑΡΑΚΑΪΜΠΟ

Την Παρασκευή (26/7) με αντίπαλο τη Ζαμόρα για το Τορνέο Κλαοσούρα 2019 ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της η Ζούλια. Με «0-1 γκολ» ολοκληρώθηκαν τα 3/4 παιχνίδια της στο φετινό Σουνταμερικάνα. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο Τορνέο Απερτούρα 2019 η Σπόρτινγκ Κριστάλ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Αλιάνσα Λίμα. Ο απολογισμός της στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο των διοργανώσεων της CONMEBOL είναι 2-0-9.

X


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

341 ΧΛΜ.

Αλλη μια κακή εμφάνιση για την Μποταφόγκο που ηττήθηκε με 1-0 μπροστά στο κοινό της από τη Σάντος. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε συλλόγους από τη Βραζιλία για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 10-4-1. Η Ατλέτικο Μινέιρο προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά της Φορταλέζα, είχε και χαμένο πέναλτι, αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Ο συνολικός απολογισμός της με αντίπαλο την Μποταφόγκο στις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 1-0-5.

X


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - Μ. ΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

ΑΡΕΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (49.831), ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Παρά την καλή εμφάνιση η Κορίνθιανς παραχώρησε 1-1 στη Φλαμένγκο, δεχόμενη γκολ στο 86ο λεπτό. Δηλώθηκαν στη CONMEBOL για τα διεθνή παιχνίδια ο κεντρικός αμυντικός Ζιλ και ο φορ Ζάντερσον. Παραμένει αήττητη στα 5 (3-2-0) πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς νίκη στο Τορνέο Ιντερμέντιο παραμένει η Μοντεβιδέο Ουόντερερς, μετά και το 1-2 από τη Σέρο Λάργκο. Μετράει 11 συνεχόμενα Under στη διοργάνωση.

Under