Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Φιλικά με φόντο το Κόπα Αμέρικα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ

ΜΠΕΪΡΑ-ΡΙΟ (50.128), ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ

Χάνει το Κόπα Αμέρικα ο Νεϊμάρ, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στη φιλική νίκη της Βραζιλίας με 2-0 εις βάρος του Κατάρ. Αναμένεται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του ο Τίτε. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες η Ονδούρα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Παραγουάη την Τετάρτη στη Σιουδάδ ντελ Εστε. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 7 φορές. Η Βραζιλία μετρά 5 νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 σε φιλικό παιχνίδι το 2015, μία φορά επικράτησε η Ονδούρα, με 2-0 στο Κόπα Αμέρικα 2001 και ένα ματς έληξε ισόπαλο.

1+N/G


ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

ΝΤΕΦΕΝΣΟΡΕΣ ΝΤΕΛ ΤΣΑΚΟ (40.760), ΑΣΟΥΝΘΙΟΝ

Την Τετάρτη η Παραγουάη παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Ονδούρα. Οι «γκουαρανίες» (Παραγουάη) ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευκαιρίες για επιπλέον γκολ. Η Γουατεμάλα επανήλθε στη δράση στα τέλη του 2018, έπειτα από το τέλος της τιμωρίας της από τη FIFA. Εκτοτε έχει δώσει 8 φιλικά και ο απολογισμός της είναι 4-0-4. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές στο παρελθόν. Η Παραγουάη έχει σημειώσει 6 νίκες, με τελευταία το 2-1 σε φιλική αναμέτρηση το 2012. Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή, με τελευταίο το 3-3, επίσης σε φιλικό ματς το 2012.

2-3 γκολ


ΠΕΡΟΥ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑΛ (80.093), ΛΙΜΑ

Την Τετάρτη το Περού επιβλήθηκε 1-0 της Κόστα Ρίκα σε φιλικό παιχνίδι. Η «μπικολόρ» άφησε καλές εντυπώσεις για μία ώρα περίπου, αφού στη συνέχεια ο Ρικάρντο Γκαρέκα έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μια καλή προπόνηση αποτέλεσε για την Κολομβία το φιλικό παιχνίδι με τον Παναμά, το οποίο κέρδισε με 3-0, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 54 φορές. Το Περού μετράει 15 νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 στο Κόπα Αμέρικα 2011. Η Κολομβία έχει επικρατήσει σε 17 ματς με τελευταία το 2-0 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Οι ισοπαλίες είναι 22.

X