Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Στο Σαλβαδόρ το ενδιαφέρον

Σέντρα στους επαναληπτικούς αγώνες για τον 5ο γύρο στο Κύπελλο Βραζιλίας.

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

96 ΧΛΜ.

Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, αποφασισμένοι και με την στήριξη του κόσμου τους κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο 0-0. Η Γκρέμιο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Ατλέτικο Μινέιρο. Παραμένει αήττητη στα 8 (5-3-0) πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο. Η Ζουβεντούδε απέσπασε 1-1 από τη Σάο Ζοσέ για την Γ' κατηγορία. Δεν έχει σκοράρει στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Γκρέμιο.

2-3 γκολ


ΜΠΑΪΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

1456 ΧΛΜ.

Στο πρώτο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με τρία αμυντικά χαφ, κίνηση που μπλόκαρε τους γηπεδούχους, που δέχτηκαν το γκολ σε αντεπίθεση. Για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα η Μπαΐα επικράτησε 3-2 της Φλουμινένσε, ενώ η Σάο Πάολο ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι από την Κορίνθιανς. Το ρεκόρ της «Μπαέα» ως γηπεδούχος στη διοργάνωση από το 2013 είναι 11-1-1. Οι Παουλίστας  έχουν εκτός έδρας ρεκόρ 7-1-1 στο Κύπελλο από το 2016.

X


ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

3190 ΧΛΜ.

Στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με το βασικό τους σχήμα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Την Κυριακή η Παϊσαντού ηττήθηκε με 2-0 από την Μπόα για τη Γ' κατηγορία. Το ρεκόρ της ως γηπεδούχος με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ σε όλες τις διοργανώσεις είναι 3-2-3. Οι Γκαούτσος (Ιντερνασιονάλ) πήραν 0-0 στην έδρα της Σάντος. Είναι πιθανό ο Ονταΐρ Χέλμαν να κάνει ροτέισον στο βασικό σχήμα της «κολοράντο» (Ιντερνασιονάλ).

Under


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

2351 ΧΛΜ.
 
Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος, αλλά στο τέλος λύγισαν από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοϊσές στις καθυστερήσεις. Η Παλμέιρας πρόσθεσε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της με το 1-0 κόντρα στην Μποταφόγκο. Προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες με N/G. Η Σαμπάιο Κορέα κέρδισε με 3-1 τη Φεροβιάριο για τη Γ' κατηγορία και έφτασε τους 11 βαθμούς (3-2-0). Το ρεκόρ της ως φιλοξενούμενη της Παλμέιρας είναι 0-0-4.

N/G