Στοιχηματικές εκτιμήσεις

Αγωνιστική του… ροτέισον στη Βραζιλία

Αρκετά ματς στη 15η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο Α' 2019 θα επηρεαστούν από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις των ομάδων στη CONMEBOL.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

3215 ΧΛΜ.

Παρά τη ξαφνική αποχώρηση του Ροζέριο Σένι από τον πάγκο η Φορταλέζα πήρε σημαντικό τρίποντο με την Αλαγκοάνο. Με Under έληξαν τα 6/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. «Σούπα» η ισοπαλία της Ιντερνασιονάλ με την Κορίνθιανς. Με Under έληξαν τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

G/G


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

362 ΧΛΜ.

Η Κορίνθιανς αντιμετώπισε την Ιντερνασιονάλ με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα και τα κατάφερε. Μετράει 8 ματς αήττητη (5-3-0). Η Μποταφόγκο με καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

1


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

821 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε με 2-0 από την Γκρέμιο για το Κύπελλο. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 7/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στις 8 (6-2-0) τελευταίες υποχρεώσεις της.

1

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

*Στην Μπραζίλια για εμπορικούς λόγους. Ταιριάζει η τακτική των αντεπιθέσεων στη Βάσκο και φάνηκε στην Γκοϊανία. Στη Serie A δεν έχει κερδίσει τη Φλαμένγκο στα 4 (0-3-1) τελευταία ντέρμπι. Τρίποντο απέναντι στην «εναλλακτική» Γκρέμιο πήρε η «Φλα». Χωρίς «διπλό» στις 4 (0-2-2) τελευταίες εξόδους της.

2

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

852 ΧΛΜ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεσοβδόμαδα και πάλι στο Πόρτο Αλέγκρε για την προημιτελική φάση του Λιμπερταδόρες. Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές ενδεκάδες. Η Γκρέμιο έχει συμπληρώσει 9 (7-2-0) εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η Παλμέιρας συμπλήρωσε 5 ματς αήττητη (1-4-0).

2DNB


ΜΠΑΪΑ - ΓΚΟΪΑΣ

1227 ΧΛΜ.

Η Μπαΐα εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό και τα λάθη των παικτών της Παλμέιρας και απέσπασε ισοπαλία. Με Under έληξαν τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Η Γκοϊάς είχε κακή απόδοση με τη Βάσκο. Δεν υπολογίζει σε 5 βασικούς. Χωρίς «διπλό» εδώ και 6 (0-1-5) αγωνιστικές.

1


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΕΑΡΑ

2370 ΧΛΜ.

Η Σάο Πάολο έπαιξε με αποφασιστικότητα στο ντέρμπι και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Η Σεαρά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Σαπεκοένσε και το εύρος της επικράτησής της το επιβεβαιώνει. Μετράει 7 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις της στην έδρα της Σάο Πάολο σε επίπεδο Serie A!

1


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ

1671 ΧΛΜ.

«Πλήρωσε» τα κενά στην αμυντική της λειτουργία με αντίπαλο την Ατλέτικο Μινέιρο η Φλουμινένσε. Μετράει 8 συνεχόμενα G/G σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αλαγκοάνο παραμένει κατώτερη των αγωνιστικών προαπαιτούμενων της Α' κατηγορίας. Εχει σκοράρει ένα γκολ στις 8 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

1


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ

512 ΧΛΜ.

Ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Κρουζέιρο ο Ροζέριο Σέντι. Εχει ρεκόρ 1-8-10 σε όλες τις διοργανώσεις από τις 9/5!  Ατομικά λάθη οδήγησαν τη Σάντος στην ήττα από τη Σάο Πάολο στο ντέρμπι. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 5/7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Under


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΒΑΪ

406 ΧΛΜ.

Η Σαπεκοένσε ήταν απογοητευτική στην αναμέτρηση με τη Σεαρά και ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη εδώ και 6 ματς (0-3-3). Στάθηκε άτυχη με την Κρουζέιρο η Αβαΐ. Αντιμετώπισε τρεις φορές τη «Σαπέ» στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα με απολογισμό 2-1-0.

Under