Λεόν - Κερετάρο
Προγνωστικά
Μεξικό

Αλλαγές στο ρόστερ της Κερετάρο

Στο «Εστάντιο Λεόν» η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κερετάρο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΛΕΟΝ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ (03:00 ξημ. Κυριακής)

147 ΧΛΜ.

* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΛΕΟΝ    0-4
ΛΕΟΝ: Σταθερά ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια, πήρε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του Τορνέο Απερτούρα 2019, έχοντας απολογισμό 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Αποκλείστηκε, ωστόσο στον πρώτο γύρο των πλέι - οφ με αντίπαλο τη Μονάρκας. Συγκεκριμένα, απέσπασε ισοπαλία 3-3 ως φιλοξενούμενη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στη ρεβάνς ηττήθηκε με 1-2 μπροστά στο κοινό της. Ενισχύθηκε με τον 23χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Νίκολας Σόσα, που πέτυχε 16 γκολ σε 37 παιχνίδια με τη φανέλα της Ράσινγκ Μοντεβιδέο μέσα στο 2019. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 4 πιο πρόσφατα επίσημα ματς της.
ΚΕΡΕΤΑΡΟ: Αφησε καλές εντυπώσεις στο Τορνέο Απερτούρα 2019, κερδίζοντας την 4η θέση στη διάρκεια της κανονικής περιόδου με απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αποκλείστηκε όμως στον πρώτο γύρο των πλέι - οφ από τη Νεκάξα, χάνοντας εκτός έδρας με 3-0, αλλά και στο γήπεδό της, με σκορ 2-3. Ενόψει του Τορνέο Κλαοσούρα η διοίκηση αναγκάστηκε να φτιάξει από την αρχή το ρόστερ, αφού αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο κλαμπ, στο δεύτερο μισό του 2019, ήταν δανεικοί από άλλους συλλόγους. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 4 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της.

1

Ανταγωνιστική και καλά οργανωμένη ομάδα η Λεόν, έχει και τον παράγοντα έδρα με το μέρος της. Αλλαξε το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό η Κερετάρο και χρειάζεται χρόνο για να «δέσει». Θα επιλέξω τη νίκη των γηπεδούχων.


ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020 του Μεξικό.