Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Ανοιχτοί λογαριασμοί

Μόνο η Κρουζέιρο έχει σημαντικό αβαντάζ με την Ατλέτικο Μινέιρο από το πρώτο ματς, με τα υπόλοιπα ζευγάρια στο Κύπελλο Βραζιλίας να παραμένουν «ανοιχτά».

ΜΠΑΪΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

2305 ΧΛΜ.

Για την ισοπαλία έπαιξε η Μπαΐα στο πρώτο ματς, αλλά στο τέλος παραλίγο να πάρει τη νίκη. Για τη 10η αγωνιστική η «Μπαέα» ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντος, «βγάζοντας» κούραση στον αγωνιστικό χώρο. Παραμένει αήττητη στα 5 (4-1-0) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο. Νίκη με ανατροπή εις βάρος της Βάσκο ντα Γκάμα πανηγύρισε η Γκρέμιο. Εχει θετικό απολογισμό (4-1-1) στην Πολιτεία της Μπαΐα για το Κύπελλο.

Under


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

679 ΧΛΜ.

Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Η Φλαμένγκο ήταν καταιγιστική στο ντεμπούτο του Ζόρζε Ζεσούς στο «Μαρακανά», επικρατώντας με 6-1 της Γκοϊάς. Παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο. Στο 89' με γκολ του Βιτίνιο λύγισε την αντίσταση της Ιντερνασιονάλ η Ατλέτικο Παραναένσε. Εχει συμπληρώσει 11 εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-2-9).

G/G


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

852 ΧΛΜ.

Στο πρώτο παιχνίδι η Παλμέιρας κυριάρχησε στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια. Την Κυριακή η Ιντερνασιονάλ με εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα ηττήθηκε με 1-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε. Δεν έχει χάσει ως γηπεδούχος στο Κύπελλο στα 7 (5-2-0) τελευταία παιχνίδια. Η Παλμέιρας διατήρησε το αήττητο στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019 μετά το 1-1 που απέσπασε από τη Σάο Πάολο. Με G/G έληξαν τα 5/7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο.

0-1 γκολ


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Το πρώτο ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με την Κρουζέιρο να θριαμβεύει απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Η τελευταία με εναλλακτική ενδεκάδα κέρδισε στο Σαπεκό. Δεν έχει δεχτεί γκολ ως γηπεδούχος στο Κύπελλο Βραζιλίας στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι «κόστισε» στην Κρουζέιρο, που παραχώρησε 0-0 στην Μποταφόγκο. Το ρεκόρ της στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βραζιλίας είναι 4-2-0.

G/G