Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά
Μεξικό

Ισχυρή παράδοση με Νεκάξα

Η Τολούκα δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020 του Μεξικό, αντιμετωπίζοντας τη Νεκάξα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟΛΟΥΚΑ - ΝΕΚΑΞΑ (20:00)

398 ΧΛΜ.

ΤΟΛΟΥΚΑ: Πέρασε δύσκολες στιγμές στο γήπεδο της Μονάρκας την 1η αγωνιστική, αλλά σε αντίθεση με ότι συνέβαινε συνήθως στο Τορνέο Απερτούρα 2019, αναδείχθηκε νικήτρια. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχοντας δύο δοκάρια, αλλά η Τολούκα ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στον ανασταλτικό τομέα, ενώ έκανε γκολ και την ευκαιρία του Τζιλιότι στο 38ο λεπτό. Το «τρίποντο» θωράκισε ψυχολογικά τους «ντιάμπλος ρόχος» (Τολούκα), που έκαναν ένα κάκιστο πρώτο μισό στη σεζόν. Εξάλλου, το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στη Νεκάξα είναι 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε συνολικά 10 ματς από το Κλαοσούρα 2005.
ΝΕΚΑΞΑ: Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης δεν αγωνίστηκε, επειδή η αναμέτρησή της με τη Μοντερέι μετατέθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου. Στο Τορνέο Απερτούρα 2019 πήρε την 5η θέση στην κανονική περίοδο, έχοντας απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στα πλέι - οφ απέκλεισε την Κερετάρο στον πρώτο γύρο με δύο νίκες, 3-0 εντός έδρας και 3-2 εκτός, αλλά στους «4» τέθηκε εκτός συνέχειας από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Μοντερέι, που την κέρδισε δύο φορές (2-1, 0-1). Το ρόστερ της αποδυναμώθηκε στη διάρκεια της διακοπής, αφού αποχώρησαν ποιοτικοί και πολύτιμοι παίκτες, όπως ο στόπερ Μέσα και ο χαφ Γκαγιέγκος.

1

Οι δύο ομάδες άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους για το Τορνέο Κλαοσούρα 2020, με τη διαφορά ότι η Τολούκα ενισχύθηκε, ενώ η Νεκάξα υποχώρησε σε ανταγωνιστικότητα. Πρόκειται, για ένα δύσκολο ματς, αλλά εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται περισσότεροι έτοιμοι και έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στο Τορνέο Απερτούρα 2020 του Μεξικό.