Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Αήττητη εντός με Κρισιούμα

Δεν έχει χάσει σε 8 (6-2-0) ματς στο γήπεδό της με αντίπαλο την Κρισιούμα η Πόντε Πρέτα.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

428 ΧΛΜ.

«Προσγειώθηκε» απότομα η Αμέρικα Μινέιρο στα δεδομένα της 2ης κατηγορίας με την ήττα από την Οπεράιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για την «Κοέλιο» (Αμέρικα Μινέιρο) αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και η 5η σε 8 (2-1-5) ματς από την 1/3. Η εμφάνισή της Μποταφόγκο Σάο Πάολο κόντρα στη Βιτόρια εξέπληξε θετικά τους φιλάθλους της, με δεδομένη την αποτυχημένη παρουσία στο Πολιτειακό. Προέρχεται από 3/4 Over 3.5.

1


ΟΕΣΤΕ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

70 ΧΛΜ.

Επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί για την Οέστε η ισοπαλία με σκορ 1-1 που πήρε στο γήπεδο της Σπορτ Ρεσίφε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην άμεση επάνοδό τους στην Α' Βραζιλίας. Τα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν με G/G. Η Γκουαρανί παραχώρησε στο γήπεδό της 0-0 στη Φιγκεϊρένσε, σε μία αναμέτρηση όπου είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει γκολ. Εχει ρεκόρ 0-3-4 από τις 2/3.

X


ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

682 ΧΛΜ.

Με τον Ζορζίνιο στην τεχνική της ηγεσία η Πόντε Πρέτα βελτιώθηκε και είναι ενδεικτικό ότι έφτασε μέχρι τον τελικό του τροπαίου για τις ομάδες που εδρεύουν στα προάστια του Σάο Πάολο, όπου ηττήθηκε από τη Ρεντ Μπουλ. Παραμένει αήττητη σε 8 (6-2-0) επισκέψεις της Κρισιούμα στην έδρα της. Η τελευταία απογοήτευσε τον κόσμο της με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουϊάμπα. Μετράει 6 σερί Under.

Under