Αποτυχία στο «Μονουμεντάλ»

Αποτυχία στο «Μονουμεντάλ»

Άλλες Ομάδες

Περού

Δεν φοβήθηκε τη Ρίβερ Πλέιτ η Μέλγκαρ την περασμένη αγωνιστική και έπαιξε με περίσσιο θράσος στο «Μονουμεντάλ», όπου λίγο έλειψε να πάρει αποτέλεσμα.

Προηγήθηκε μόλις στο 5’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 18’ και την ολική ανατροπή στο 22’. Δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 2-2 στο 26’, αλλά στιγμές μετά ήρθε το 3-2. Προσπάθησε να ισοφαρίσει εκ νέου, αλλά το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 67΄. Έχει μια νίκη στον όμιλο και αν καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα τώρα, τότε έχει ακέραιες ελπίδες πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε, μιας και έχουν αναβληθεί τα παιχνίδια της όσο έχει Λιμπερταδόρες, όπου έχει θέσει στόχο να περάσει στους «16».

Έχει σημαντικές επιστροφές για αυτό το ματς, ειδικά στην επίθεση και ο κόουτς Ρεϊνόσο πάει στο Μεντεγίν με ότι καλύτερο διαθέτει. Δεν πρόκειται να πάρει ρίσκο εξ αρχής στο παιχνίδι της, μιας και δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Αν πάρει διπλό τότε μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Εκτός έδρας βγάζει πολλές αδυναμίες και πρέπει να βελτιωθεί εάν θέλει να πετύχει κάτι καλό.