Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δοκιμασία για τη Σάντος

Στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δοκιμάζεται η Σάντος, στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας.

CRB ΑΛΑΓΚΟΑΣ - ΜΠΑΪΑ

475 ΧΛΜ.

Ρέι Πελέ (17.126), Μασέιο
Κ.Ρ ΜΠΡΑΖΙΛ (Β’): Εχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στους τελικούς του Πολιτειακού πρωταθλήματος, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, ο οποίος θα είναι πιθανότατα η Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο, νεοφώτιστη στην 1η κατηγορία. Εξάλλου, το Σάββατο υποδέχτηκε την Μποταφόγκο Παραΐμπα για την 8η αγωνιστική στο Κόπα ντο Νορντέστε. Εμεινε στο 0-0 και εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση του θεσμού. Μετράει 3 συνεχόμενες ήττες ως γηπεδούχος στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν με Under.
ΜΠΑΪΑ (Α’): Την προηγούμενη εβδομάδα απέκλεισε την Ατλέτικο Αλαγκοΐνιας και προκρίθηκε στους τελικούς του Πολιτειακού πρωταθλήματος. Το Σάββατο αναμετρήθηκε με τη Σαμπάιο Κορέια για την 8η αγωνιστική στο Κόπα ντο Νορντέστε. Γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποκλείστηκε από τα πλέι - οφ του θεσμού, αποτέλεσμα που οδήγησε στην παραίτηση του Εντερσον Μορέιρα από την τεχνική της ηγεσία. Για τον αγώνα Κυπέλλου θα βρίσκεται στον πάγκο της ο υπηρεσιακός προπονητής Κλαούντιο Πράτες. Παραμένει αήττητη στις 5 (3-2-0) πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Κλούμπε Μπραζίλ.     

Under

Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια των δύο ομάδων που συμμετέχουν, ήδη σε δύο διοργανώσεις και το Κύπελλο είναι η 3η. Με βάση το παραπάνω και το μομέντουμ θα επιλέξω τα λίγα γκολ.


ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΑΡΑΪΜΠΑ

2052 ΧΛΜ.

Ντο Καφέ (31.019), Λοντρίνα
Α’ ΜΑΤΣ: Μποταφόγκο Παραΐμπα - Λοντρίνα 0-2: Παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό, εξαιτίας αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του μέσου Ρόμουλο, η Λοντρίνα διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και με δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο πήρε τη νίκη.
ΛΟΝΤΡΙΝΑ (Β’): Την Κυριακή αντιμετώπισε την Ατλέτικο Παραναένσε για την 5η αγωνιστική στη 2η φάση του Πολιτειακού πρωταθλήματος. Επιβλήθηκε με 4-1 και «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του θεσμού. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βραζιλίας 2019 απέκλεισε στον πρώτο γύρο την Αμερικάνο, κερδίζοντας με 2-1 το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ στην επόμενη φάση προκρίθηκε στα πέναλτι (5-4, 1-1 το σκορ στο 90λεπτο) εις βάρος της Παρανά.
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΑΡΑΪΜΠΑ (Γ’): Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας στον Α' όμιλο του Πολιτειακού πρωταθλήματος με 24 πόντους (8-0-2) σε 10 αγωνιστικές. Το Σάββατο έφερε 0-0 κόντρα στην Κλούμπε Μπραζίλ στο Κόπα ντο Νορντέστε και προκρίθηκε στα πλέι - οφ. Στον 1ο γύρο του Κυπέλλου επικράτησε εκτός έδρας 4-1 της Οπεράιο, ενώ στην επόμενη φάση απέκλεισε στα πέναλτι (7-6, 2-2 στο 90λεπτο) την Τομπένσε, επίσης μακριά από το γήπεδό της.  

G/G

Η Λοντρίνα είναι σε φόρμα και έχει ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, η Μποταφόγκο Παραΐμπα κάνει καλές εμφανίσεις μακριά από το γήπεδό της.


ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

1734 ΧΛΜ.

Πάσο ντας Εμάς (10.000), Λούκας Ρίο Βέρντε
ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ (Γ’): Την Κυριακή υποδέχτηκε την Κουϊάμπα στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση στο Πολιτειακό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Στο φετινό Κύπελλο Βραζιλίας απέκλεισε στον 1ο γύρο την Κορουμπαένσε, μένοντας στο 0-0, αλλά εξασφαλίζοντας την πρόκριση επειδή είχε καλύτερο συντελεστή στην ειδικά βαθμολογία των ομάδων στη διοργάνωση. Στη 2η φάση επικράτησε 1-0 της Φιγκεϊρένσε με γκολ του Ουΐλσον Ζούνιορ στο 4ο λεπτό. Εχει ρεκόρ 1-2-1 στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με συλλόγους από το Ρίο ντε Τζανέιρο (Καριόκας).
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (Α’): Αποκλείστηκε από τη Φλαμένγκο με δύο ήττες (3-2 και 1-2) από τον τελικό του Πολιτειακού πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που έφερε περισσότερη γκρίνια στον κόσμο, που διαμαρτύρεται και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση της «Φλουζάο». Στο Κύπελλο Βραζιλίας 2019 απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Ρίβερ Ατλέτικο Κλούμπε, κερδίζοντας με 5-0, ενώ με 3-0 επιβλήθηκε της Ιπιράνγκα Ερεκίμ στη Β' φάση της διοργάνωσης. Στον αγωνιστικό τομέα, ο αμυντικός χαφ Αΐρτον είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Λουβερντένσε.
   
2

Παρά τα αγωνιστικά και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φλουμινένσε, υπερέχει ποιοτικά της Λουβερντένσε και μπορεί να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΕΑΡΑ

2370 ΧΛΜ.

Αρένα Κορίνθιανς (49.205), Σάο Πάολο
Α’ ΜΑΤΣ: Σεαρά - Κορίνθιανς 1-3: Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν με τον Ζούνιορ Ούρσο, στη συνέχεια δέχτηκαν την ισοφάριση από πέναλτι του Ζουνίνιο, αλλά «απάντησαν» με δύο γκολ από τους Βάγκνερ Λοβ και Τζάντσον.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (Α’): Παραλίγο να αποκλειστεί στην προημιτελική φάση του Πολιτειακού πρωταθλήματος, λυγίζοντας την αντίσταση της Φεροβιάρια στη διαδικασία των πέναλτι (4-3, 1-1 τα δύο παιχνίδια)! Την Κυριακή φιλοξένησε τη Σάντος στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Επικράτησε 2-1 και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης στους τελικούς. Στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο Βραζιλίας έχει ρεκόρ 6-2-1.
ΣΕΑΡΑ (Α’): Απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Φιορέστα στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Πολιτειακού πρωταθλήματος. Το Σάββατο αναμετρήθηκε με τη Σαλγκέιρο για την 8η αγωνιστική στο Κόπα ντο Νορντέστε. Κατέβασε δυνατή ενδεκάδα και στο 38' ήταν μπροστά με τρία γκολ, κερδίζοντας τελικά 3-1, αποτέλεσμα που την «έστειλε» στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με αντίπαλο τη Ναούτικο. Οι 6/8 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Κύπελλο Βραζιλίας έληξαν Under.

Under

Η Κορίνθιανς έχοντας ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι θα «περιμένει» τη Σεαρά, η οποία πρέπει να κάνει υπέρβαση για την πρόκριση. Εχει δύσκολη αποστολή.


Α ΜΠΕ ΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

254 ΧΛΜ.

Φρασκεϊράο (18.000), Νατάλ
Α ΜΠΕ ΣΕ (Γ’): Γνώρισε την ήττα με 1-2 στο γήπεδό της από την Ποτιγκάρ Μοσορό, για την 6η αγωνιστική στο Πολιτειακό πρωτάθλημα και πλέον, απέχει 5 βαθμούς από τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης που δίνουν το «εισιτήριο» για τα πλέι - οφ της διοργάνωσης. Το Σάββατο φιλοξενήθηκε από τη Φορταλέζα για την 8η αγωνιστική στο Κόπα ντο Νορντέστε. Γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποκλείστηκε από τα πλέι - οφ της διοργάνωσης. Να σημειωθεί, ότι στο Κύπελλο Βραζιλίας τα 8/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με G/G.
ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ (Γ’): Η πορεία της στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Εκεί, αναμετρήθηκε με την Αφογκάδος, που προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ροντρίγκο στο 45ο λεπτό. Η «κόμπρα κοράλ» (Σάντα Κρουζ) ισοφάρισε με τον Αλαν Ντίας στο 66' για το τελικό 1-1 στο 90λεπτο. Το ματς πήγε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου προκρίθηκαν με 3-1 οι φιλοξενούμενοι. Εξάλλου, το Σάββατο λύγισε με 2-0 την αντίσταση της Κονφιάνσα και εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση του Κόπα ντο Νορντέστε. Τα 4/5 πιο πρόσφατα ματς της στο Κύπελλο έληξαν με Under.
   
X

Είναι το πρώτο παιχνίδι και είναι πιθανό οι δύο ομάδες να παρουσιαστούν προσεχτικές στο παιχνίδι τους. Με δεδομένο ότι αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία θα ρισκάρω με την ισοπαλία.


ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

811 ΧΛΜ.

Αντόνιο Ατσιόλι (10.500), Γκοϊανία
ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ (Β’): Εξασφάλισε την παρουσία της στους «4» του Πολιτειακού πρωταθλήματος, κερδίζοντας δύο φορές (0-3 και 4-1) την Αναπολίνα. Εκεί, θα αναμετρηθεί με τη Βίλα Νόβα και το πρώτο παιχνίδι έγινε την Κυριακή. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) και έχει αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδό της. Ως γηπεδούχος μετράει 3 νίκες στα 4 (3-1-0) τελευταία παιχνίδια που φιλοξένησε Παουλίστας (συλλόγους από την Πολιτεία του Σάο Πάολο). Επίσης, τα 3/4 τελευταία ματς Κυπέλλου Βραζιλίας στην έδρα της ολοκληρώθηκαν με Under.
ΣΑΝΤΟΣ (Α’): Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της απέκλεισε τη Ρεντ Μπουλ Μπραζίλ (2-0, 0-0) στην προημιτελική φάση του Πολιτειακού πρωταθλήματος και την Κυριακή αντιμετώπισε την Κορίνθιανς στο πρώτο παιχνίδι για τους «4» της διοργάνωσης. Με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο ηττήθηκε με 2-1. Αγνοεί το «διπλό» στην Πολιτεία της Γκοϊας (έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε) από το 2010, έχοντας έκτοτε απολογισμό 0-2-3. Επίσης, τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο Βραζιλίας έληξαν με G/G.   

Under

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά η Σάντος ακόμα και με αλλαγές στο βασικό της σχήμα παραμένει ανταγωνιστικός αντίπαλος.


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

1060 ΧΛΜ.

Νίλτον Σάντος (46.831), Ρίο ντε Τζανέιρο
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (Α’): Ο αποκλεισμός από τα πλέι - οφ στο Πολιτειακό πρωτάθλημα, εξαιτίας της κακής πορείας στην κανονική περίοδο (4η θέση στον 3ο όμιλο με απολογισμό 2-3-1) αύξησε την πίεση του κόσμου στους παίκτες και τον προπονητή Ζε Ρικάρντο. Πλέον, η διάκριση στο Κύπελλο είναι επιτακτική και στη «Φογκάο» περιμένουν το ματς με τη Ζουβεντούδε για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την αποτυχία στο Καριόκα. Τα 5/7 πιο πρόσφατα, συνολικά παιχνίδια της στο Κόπα ντο Μπραζίλ ολοκληρώθηκαν με N/G. Για την ίδια διοργάνωση δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3 τελευταία ματς ως γηπεδούχος.
ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ (Γ’): Προκρίθηκε στα πλέι - οφ του Πολιτειακού πρωταθλήματος, απέναντι όμως στην Γκρέμιο, στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης δεν είχε τύχη. Ηττήθηκε με 6-0 στο πρώτο παιχνίδι, πήρε 0-0 στη ρεβάνς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γκαούτσο 2019. Εχει χάσει στα 4/6 πιο πρόσφατα ταξίδια της στην Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Τελευταίο «διπλό» είναι το 3-0 εις βάρος της Μαντουρέιρα το 2008. Στο φετινό Κόπα ντο Μπραζίλ απέκλεισε στον Α' γύρο την Πάλμας (0-1) και στον επόμενο την Αμέρικα Μινέιρο (2-1).    

1

Στην Μποταφόγκο θέλουν να αφήσουν πίσω την «ηχηρή» αποτυχία στο Πολιτειακό πρωτάθλημα και το ματς με τη Ζουβεντούδε είναι ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.