Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δοκιμασία στο Μπέλο Οριζόντε

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ατλ. Μινέιρο υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου Παλμέιρας.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

1859 ΧΛΜ.

Η Φλαμένγκο χρησιμοποίησε εναλλακτική ενδεκάδα απέναντι στη Σάο Πάολο και ο βαθμός που πήρε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Εχει δεχτεί, τουλάχιστον ένα γκολ στα 7/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο «Μαρακανά», για όλες τις διοργανώσεις. Στο 90ο λεπτό με γκολ του Εβεράλντο απέφυγε η Σαπεκοένσε την ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε. Εχει ηττηθεί και στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο του Μπραζιλεϊράο Α’.

Under


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

1342 ΧΛΜ.

Η Ιντερνασιονάλ πάλεψε απέναντι στην Παλμέιρας, αλλά «λύγισε» σε μία αδράνεια της άμυνας στην περιοχή με τον Ντέιβερσον. Δεν έχει ηττηθεί στα 5 (3-2-0) τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της, σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν η Κρουζέιρο θέλει να διακριθεί στο Μπραζιλεϊράο και αυτό φάνηκε απέναντι στην Γκοϊάς. Δεν έχει σημειώσει γκολ στις 3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Ιντερνασιονάλ για τη Serie A.

1DNB (1.43)


ΣΑΝΤΟΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

361 ΧΛΜ.

Η Σάντος είχε τη διάθεση, αλλά όχι και τις δυνάμεις απέναντι στην Αλαγκοάνο με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Αντιμετώπισε τη Βάσκο ντα Γκάμα στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Κέρδισε 2-0 εντός έδρας και ηττήθηκε με 2-1 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σημαντικός ο βαθμός με την Κορίνθιανς για τη «βασκάο», που ανακοίνωσε τον Βαντερλέι Λουσεμπούργκο ως προπονητή. Το ρεκόρ της από το 2007 στο γήπεδο της Σάντος είναι 1-2-8.

2-3 γκολ


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

491 ΧΛΜ.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν ικανή και τυχερή απέναντι στη Σεαρά, κερδίζοντας το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με τέρμα το Ζαΐρ. Παραμένει αήττητη στις 7 (4-3-0) τελευταίες αναμετρήσεις της ως γηπεδούχος απέναντι στην Παλμέιρας για τη Serie A. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της απέναντι στην Ιντερνασιονάλ, αλλά πήρε το τρίποντο η «βερντάο» (Παλμέιρας). Προέρχεται από 12 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στο Μπραζιλεϊράο Α’ (μαζί με την περσινή σεζόν) χωρίς ήττα (5-7-0).

2


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ

1787 ΧΛΜ.

Η Ατλέτικο Παραναένσε χρησιμοποίησε εναλλακτική ενδεκάδα απέναντι στη Σαπεκοένσε και παραλίγο να πάρει τη νίκη, δεχόμενη τελικά την ισοφάριση στο 90'. Το ρεκόρ της εντός έδρας απέναντι στην Μπαΐα, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων είναι 11-3-2. Οπως συνηθίζει η «Μπαέα» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο γήπεδό της απέναντι στην Αβαΐ και πήρε δίκαια το τρίποντο. Προέρχεται από 5 αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της χωρίς νίκη (0-2-3), σε όλες τις διοργανώσεις.

2-3 γκολ


ΑΒΑΪ - ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ

2404 ΧΛΜ.

Με την απόδοση που είχε η Αβαΐ δύσκολα θα έφευγε με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα της Μπαΐα. Οι 9/11 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, συνδυάστηκαν με Under. Η Αλαγκοάνο οργανώθηκε στην άμυνα, δεν άφησε κεντούς χώρους, απέφυγε το ρίσκο και πήρε τελικά την ισοπαλία με αντίπαλο τη Σάντος. Με Over ολοκληρώθηκαν οι 3/4 τελευταίες επισκέψεις της στην Πολιτεία της Σάντα Καταρίνα (έδρα της Αβαΐ).

Χ

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

2370 ΧΛΜ.

Η Φορταλέζα άξιζε καλύτερης τύχης με την Μποταφόγκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο προπονητής της «λεάο» (Φορταλέζα) Ροζέριο Σένι αποτελεί «θρύλο» στη Σάο Πάολο με την οποία αγωνίστηκε από το 1992 έως το 2015, κατακτώντας συνολικά 19 τίτλους! Εξαιρετικά αμφίβολος για τους Παουλίστας είναι ο επιθετικός Πάτο (3/1), λόγω τραυματισμού στον αυχένα. Με Under συνδυάστηκαν οι 7 επισκέψεις τους στην έδρα της Φορταλέζα για όλες τις διοργανώσεις από το 1973.

Χ