Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δύσκολες αποστολές για Σάντος και Μποταφόγκο

Με την πλάτη στον τοίχο πάνε Σάντος και Μποταφόγκο στις ρεβάνς για τον 3ο γύρο στο Κύπελλο Βραζιλίας.

ΜΠΑΪΑ - CRB ΑΛΑΓΚΟΑΣ

475 ΧΛΜ.

Αρένα Φόντε Νόβα (48.747), Σαλβαδόρ

Δίκαιο χαρακτηρίζεται το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Ρόζερ Μασάδο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαΐα. Εχει εντός έδρας ρεκόρ 9-1-1 στο Κύπελλο Βραζιλίας από το 2013. Το Σάββατο η CRB Αλαγκόας έφερε 1-1 (7-8 πεν.) με αντίπαλο τη Σάντα Κρουζ για την προημιτελική φάση του Κόπα ντο Νορντέστε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Δεν έχει κερδίσει στις 5 (0-2-3) πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Πολιτεία της Μπαΐα.

N/G


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

1734 ΧΛΜ.

Μαρακανά (78.838), Ρίο ντε Τζανέιρο

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις το πρώτο, εξού και το τελικό 0-0. Το Σάββατο η Φλουμινένσε έφερε 1-1 με αντίπαλο τη Φλαμένγκο και αποκλείστηκε από τον τελικό του Καριόκα 2019. Τα 5/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο ολοκληρώθηκαν με Over. Η Λουβερντένσε έμεινε εκτός συνέχειας στο Πολιτειακό πρωτάθλημα, μετά τη νέα ήττα (3-0) από την Κουϊάμπα. Τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας ματς της στο Κύπελλο ολοκληρώθηκαν με G/G.

Under


ΑΒΑΪ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

751 ΧΛΜ.

Ρεσακάδα (17.800), Φλοριανόπολις

Συναρπαστικό το πρώτο παιχνίδι, με τη Βάσκο ντα Γκάμα να «ιδρώνει» για να κερδίσει. Στα πλέι - οφ του Πολιτειακού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Αβαϊ, ως πρώτη (12-3-3) στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Παραμένει αήττητη στα 8 (5-3-0) τελευταία εντός έδρας ματς της στο Κύπελλο. Η Βάσκο πέρασε στον τελικό του Καριόκα 2019 μετά το 2-1 κόντρα στην Μπανγκού. Ενταση επικρατεί μεταξύ παικτών και διοίκησης εξαιτίας των οικονομικών οφειλών της δεύτερης.

1X


ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

364 ΧΛΜ.

Εριμπέρτο Χούλσε (19.300), Κρισιούμα

Φουλ στο σασπένς ήταν το πρώτο παιχνίδι, που κρίθηκε στο 90ο λεπτό! Στην ημιτελική φάση του Πολιτειακού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Κρισιούμα, έπειτα από το 1-0 κόντρα στην Ερσίλιο Λους. Οι 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για το Κύπελλο Βραζιλίας έληξαν ισόπαλες. Ο Νέι Φράνκο είναι ο νέος προπονητής της Σαπεκοένσε. Στους «4» του Καταρινένσε 2019 θα αντιμετωπίσει τη Φιγκέιρα. Με Under συνδυάστηκαν τα 5/6 τελευταία ταξίδια της στο Κύπελλο.

G/G


ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ABC

254 ΧΛΜ.

Αρούντα (60.044), Ρεσίφε

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο πρώτο παιχνίδι, αλλά γκολ σημείωσε μόνο η ABC. Το Σάββατο η Σάντα Κρουζ εξασφάλισε την παρουσία της στους «4» του Κόπα ντο Νορντέστε. Το εντός έδρας ρεκόρ της στα 8 τελευταία ματς Κυπέλλου είναι 3-5-1. Η ABC έμεινε εκτός πλέι - οφ του Πολιτειακού πρωταθλήματος. Τα 10/11 τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της για τον θεσμό του Κυπέλλου Βραζιλίας ολοκληρώθηκαν με Under.

Χ


ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΕΝΣΕ

811 ΧΛΜ.

Πακαεμπού (40.199), Σάο Πάολο

Ενα γκολ του επιθετικού Ζορζίνιο έκανε τη διαφορά υπέρ της Ατλ. Γκοαϊανένσε στο πρώτο παιχνίδι. Τη Δευτέρα η Σάντος αντιμετώπισε την Κορίνθιανς στη ρεβάνς για τους «4» στο Παουλίστα 2019. Μετράει 7/8 νίκες εντός έδρας στο Κύπελλο από το 2016. Η Ατλέτικο Γκοϊανένσε νίκησε 1-0 τη Βίλα Νόβα και προκρίθηκε στους τελικούς του Πολιτειακού πρωταθλήματος. Χωρίς νίκη σε 4 (0-1-3) επισκέψεις στην Πολιτεία του Σάο Πάολο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

1

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

1060 ΧΛΜ.

Αλφρέντο Τζακόνι (30.519), Κάξιας ντο Σουλ

Παλικαρίσια ισοπαλία απέσπασε η Ζουβεντούδε στο πρώτο παιχνίδι. Στην Μποταφόγκο υπάρχει γκρίνια για τις προβληματικές εμφανίσεις και τα οικονομικά προβλήματα, που ταλαιπωρούν τον σύλλογο. Οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Πολιτεία του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ (έδρα της Ζουβεντούδε) ολοκληρώθηκαν με Under και τους γηπεδούχους αήττητους (2-2-0). Δεν υπολογίζονται ο επιθετικός Ερικ για τη «φογκάο» και ο φορ Πάουλο Σέρτζιο για τη «Γιούβε», που αποβλήθηκαν στο πρώτο ματς.

X