Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δύσκολη αποστολή για την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε

Σέντρα στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες!

ΜΕΛΓΚΑΡ - ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

 

Μονουμεντάλ (60.370), Αρεκίπα *Υψόμετρο 2.335μ.

 

Δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις η Μελγκάρ και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ηττήθηκε με 2-1 από την Ιντεπτεντιέντε ντε Βάλε. Εν τω μεταξύ, το συνολικό ρεκόρ της απέναντι σε συλλόγους από τη Χιλή στη CONMEBOL είναι 0-1-3. Τρεις ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή απέκτησε η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Χωρίς επίσημο ματς, έχει ρεκόρ 2-0-1 στα φιλικά παιχνίδια. Μετράει 4 σερί «διπλά» στο Περού για τις διοργανώσεις της CONMEBOL.

 

X2

 

 

ΝΤΕΛΦΙΝ - ΚΑΡΑΚΑΣ

 

Εστάντιο Τζοκάι (17.834), Μάντα

 

Στον προηγούμενο γύρο η Ντελφίν απέκλεισε τη Νασιονάλ Ασουνσιόν, μετά από δύο καλές εμφανίσεις, που «αποτυπώθηκαν» σε ισάριθμες νίκες. Με Over ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες υποχρεώσεις της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Καράκας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τορνέο Απερτούρα 2019, κερδίζοντας 1-0 την Ντεπορτίβο Λάρα και 3-0 τη Ζαμόρα. Το εκτός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε κλαμπ από τον Ισημερινό είναι 1-0-3. Τα 3/4 ολοκληρώθηκαν με Over.  

 

N/G

 

 

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΜΕΝΤΕΓΙΝ

 

Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο (14.118), Σαντιάγκο

 

Το ματς διεξάγεται στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι η Παλεστίνο. Ανακοίνωσε 6 μεταγραφές, ξεχωρίζει ο διεθνής με τη Βενεζουέλα μέσος, Λουΐς Μάγκο. Τα 5/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Λιμπερταδόρες ολοκληρώθηκαν με Under. Το Σάββατο η Μεντεγίν αντιμετώπισε την Τζούνιορ για το πρωτάθλημα και ηττήθηκε με 3-2. Εχει δεχτεί, τουλάχιστον ένα γκολ και στα 9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Λιμπερταδόρες.

 

X