Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δύσκολη έξοδος για τη Φλαμένγκο

Σέντρα στη 2η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο Α' 2019!

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

719 ΧΛΜ.

Δεχόμενη δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και έχοντας θέμα φυσικής κατάστασης στο 2ο ημίχρονο, η Κορίνθιανς έχασε με 3-2 από την Μπαΐα στο Σαλβαδόρ για την 1η αγωνιστική. Το συνολικό ρεκόρ της απέναντι στη Σαπεκοένσε είναι 8-4-2. Η τελευταία έκανε ντεμπούτο με το... δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 της Ιντερνασιονάλ. Σε γενικές γραμμές η «Σαπέ» στάθηκε καλά απέναντι στους Γκαούτσος (Ιντερνασιονάλ). Προέρχεται από 6 σερί Under σε όλες τις διοργανώσεις.

Under


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

1126 ΧΛΜ.

Ο Ονταΐρ Χέλμαν επέλεξε εναλλακτική ενδεκάδα με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε και η Ιντερνασιονάλ γνώρισε την ήττα. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στη Φλαμένγκο από το 2003 σε όλες τις διοργανώσεις είναι 12-4-1. Η «Φλα» βρέθηκε να χάνει από την Κρουζέιρο, αλλά ισοφάρισε αμέσως και στο 2ο ημίχρονο έκανε την ανατροπή για το τελικό 3-1. Εχει σημειώσει, τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2019.

Over


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

1930 ΧΛΜ.

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την Αλαγκοάνο με τη Σεαρά. Το συνολικό ρεκόρ της απέναντι στην Παλμέιρας είναι 1-0-4. Μοναδική επιτυχία είναι το 1-0 για το Μπραζιλεϊράο Α' 1986. Ολα τα συγκεκριμένα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με N/G. Ανετη νίκη της Παλμέιρας στην πρεμιέρα. Το ρεκόρ της σε 9 επισκέψεις σε όλες τις διοργανώσεις στην Πολιτεία Αλαγκοάς (έδρα της Αλαγκοάνο) είναι 6-0-3. Από τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα 8/9 συνδυάστηκαν με N/G.

N/G


ΑΒΑΪ - ΓΚΡΕΜΙΟ

376 ΧΛΜ.

Η Αβαΐ έφυγε ηττημένη από το Μπέλο Οριζόντε, έχοντας την αίσθηση ότι θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με G/G. Οι γνωστές αμυντικές αδυναμίες κόστισαν εκ νέου στην Γκρέμιο, που έχασε στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο Α' 2019 από τη Σάντος. Εχει ρεκόρ 3-2-1από τις 19/4. Με Over συνδυάστηκαν οι 9/11 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Αβαΐ στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων.

2-3 γκολ


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΕΑΡΑ

1894 ΧΛΜ.

Η Κρουζέιρο πήγε στο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο χωρίς να έχει χάσει ματς μέσα στο 2019, αλλά βγήκε...στραπατσαρισμένη. Αποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Μουρίλο. Μετράει 4/4 N/G ως γηπεδούχος απέναντι στη Σεαρά. Με πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Μπουένο η Σεαρά επιβλήθηκε 4-0 της Αλαγκοάνο στη Φορταλέζα. Προέρχεται από 6 N/G σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας έχει ηττηθεί μία φορά σε 13 παιχνίδια (5-7-1) τη φετινή χρονιά, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων.

N/G


ΒΑΣΚΟ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

341 ΧΛΜ.

Η Βάσκο ντα Γκάμα πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στην Κουριτίμπα με αντίπαλο την Ατλέτικο Παραναένσε, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Προέρχεται από 4/5 «2-3» γκολ. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο από το 2004 είναι 7-3-1. Η «γκάλο» (Ατλ. Μινέιρο) με τη νίκη απέναντι στην Αβαΐ μείωσε την ένταση με τους οπαδούς της.  Με «2-3» γκολ συνοδεύτηκαν οι 3/4 τελευταίες επισκέψεις της στο Ρίο για το πρωτάθλημα.

G/G


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

2672 ΧΛΜ.

Δεν είχε τύχη απέναντι στην Παλμέιρας η Φορταλέζα. Προέρχεται από 7 συνεχόμενα N/G. Εχει κερδίσει και τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι σε κλαμπ από την Πολιτεία της Παρανά (έδρα της Ατλ. Παραναένσε). Σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν η Ατλέτικο Παραναένσε έπιασε εντυπωσιακή απόδοση σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Παραμένει αήττητη στις 5 (3-2-0) πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με τη Φορταλέζα, ανεξαρτήτου έδρας.

X2


ΓΚΟΪΑΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

811 ΧΛΜ.

Η Γκοϊάς ήταν τυχερή, αλλά έδειξε και αγωνιστικό «θράσος» στο Ρίο ντε Τζανέιρο απέναντι στη Φλουμινένσε. Προέρχεται από 7/9 Over. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στη Σάο Πάολο, σε επίπεδο Α' Βραζιλίας είναι 7-9-6. Κόντρα στην Μποταφόγκο η «τρικολόρ Παουλίστα» (Σάο Πάολο) έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και σημείωσε μία δίκαιη νίκη. Εν τω μεταξύ, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 5/6 τελευταία ματς.

Under


ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

342 ΧΛΜ.

Καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με τρίποντο για τη Σάντος στην έδρα της Γκρέμιο. Οι 6 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της ολοκληρώθηκαν με N/G. Η Φλουμινένσε ήταν άτυχη απέναντι στην Γκοϊάς. Το παιχνίδι έγινε υπό έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να είναι πολύ «βαρύς». Τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σάντος, είτε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είτε στο Σάο Πάολο έληξαν Over.

Over


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΑΪΑ

1210 ΧΛΜ.

Στο ντεμπούτο του Εντουάρντο Μπαρόκα στην τεχνική της ηγεσία η Μποταφόγκο έχασε από τη Σάο Πάολο. Συμπλήρωσε 4 (0-2-2) ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 8 συνεχόμενο παιχνίδι. Σπουδαίο τρίποντο της Μπαΐα με την Κορίνθιανς. Εχει κερδίσει 3 φορές στις 6 (3-0-3) τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της «Φογκάο». Δεν έχει πάρει «2» στα 4 (0-2-2) πιο πρόσφατα ταξίδια της.

Over