Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Φινάλε στη φάση των ομίλων

Σέντρα στην 6η και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΖΑΜΟΡΑ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

Αγκουστίν Τοβάρ (29.800), Μπαρίνας

«Τελικός» για την 3η θέση στον όμιλο που δίνει την πρόκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ζαμόρα με νίκη ή ισοπαλία κερδίζει το «εισιτήριο», αντίθετα η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει μόνο τρίποντο για να ελπίζει. Ο σύλλογος από τη Βενεζουέλα έχει ρεκόρ 2-1-0 από τις 24/4 σε όλες τις διοργανώσεις. Από την πλευρά τους, οι Βραζιλιάνοι μετρούν 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019!

Over


ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Αλεχάντρο Βιγιανουέβα (33.938), Λίμα

Ο Μιγκέλ Ανχελ Ρούσο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αλιάνσα Λίμα και ανέλαβε προσωρινά, ο Βίκτορ Ρέγιες. Απέναντι στην Παλεστίνο, οι «αλιανσίστας» χρειάζονται νίκη με 5 γκολ διαφορά για να εξασφαλίσουν την 3η θέση στην κατάταξη του ομίλου και μαζί το «εισιτήριο» για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Εξάλλου, οι «Αραβες» κέρδισαν 1-0 την Εβερτον για την 11η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έφτασαν τους 15 βαθμούς (4-3-4) στην κατάταξη.

Over


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΕΜΕΛΕΚ

Μινεϊράο (64.000), Μπέλο Οριζόντε

Η Κρουζέιρο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την 1η θέση και θα αγωνιστεί με εναλλακτική ενδεκάδα. Μετράει 5 νίκες στο γκρουπ, όλες με N/G. Η Εμελέκ ακόμα και με ήττα από την Κρουζέιρο, μπορεί να προκριθεί, αρκεί η Ντεπορτίβο Λάρα να μην επιβληθεί της Ουρακάν. Αν ο σύλλογος από τη Βενεζουέλα πάρει ισοπαλία, τότε οι «ελέκτρικος» (Εμελέκ) προκρίνονται και αν χάσουν με δύο γκολ διαφορά. Με περισσότερα, ενδέχεται να αποκλειστούν.

X


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Αρένα ντο Γκρέμιο (55.225), Πόρτο Αλέγκρε

Μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κλουμπ Λιμπερτάδ την προηγούμενη αγωνιστική η Γκρέμιο με νίκη ή ισοπαλία στο Πόρτο Αλέγκρε απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κερδίζει το δεύτερο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μόνο τρίποντο θέλουν οι Χιλιανοί για να συνεχίσουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το εκτός έδρας ρεκόρ τους στη Βραζιλία για τη CONMEBOL είναι 2-7-16 και τελευταίο «διπλό» το 2011 απέναντι στην... Γκρέμιο!

Χ


ΛΙΓΚΑ ΝΤΕ ΚΙΤΟ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Ροντρίγκο Παζ Ντελγκάδο (41.575), Κίτο

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε υψόμετρο 2.850μ. Η Λίγκα ντε Κίτο με νίκη και αρκετά γκολ απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Σαν Χοσέ μπορεί να θέσει νοκ - άουτ από τους «16» μία εκ των Πενιαρόλ, Φλαμένγκο! Εξάλλου, το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε ομάδες από τη Βολιβία για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 8-1-1. Η Σαν Χοσέ προέρχεται από 4 συνεχόμενα Over 3.5 στα ισάριθμα τελευταία ταξίδια της στο Λιμπερταδόρες.

Over 3.5


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΣΟ

Αλιάνς Πάρκε (43.713), Σάο Πάολο

Η Παλμέιρας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μελγκάρ την προηγούμενη αγωνιστική, εξασφαλίζοντας με θεαματικό τρόπο την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Απέναντι στη Σαν Λορένσο, που έχει «σφραγίσει» το «εισιτήριο», θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη του γκρουπ και τη ρεβάνς από τη «σάντο» για την ήττα στον πρώτο γύρο. Ο σύλλογος από την Αργεντινή έχει απολογισμό 3-6-16 στη Βραζιλία για τις διοργανώσεις της CONMEBOL.

N/G