Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Για την ανατροπή η Καράκας

Οι ρεβάνς για την 3η προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες, διεξάγονται αυτήν την εβδομάδα.

ΚΑΡΑΚΑΣ - ΜΕΛΓΚΑΡ

 

Ολίμπικο (23.940), Καράκας

 

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι πήραν τη νίκη με κεφαλιά του Ρομέρο μετά από εκτέλεση φάουλ στο 35' και φοβερό σουτ του Αρακάκι στο 51'. Η Καράκας μετράει 5 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας απέναντι σε κλαμπ από το Περού, με τα 4/5 να ολοκληρώνονται με N/G. Η Μελγκάρ στα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κόπα Λιμπερταδόρες έχει απολογισμό 0-2-10, ενώ το ρεκόρ της στη Βενεζουέλα είναι 0-0-2.

 

0-1 γκολ

 

 

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ

 

Σαν Κάρλος ντε Απογκίντο (14.118), Σαντιάγκο

 

Το ματς διεξάγεται στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Στο πρώτο παιχνίδι οι Χιλιανοί βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά στο 35', αλλά έδειξαν χαρακτήρα και αγωνιστικό «θράσος» και πήραν την ισοπαλία Εν τω μεταξύ, τα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Παλεστίνο στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες ολοκληρώθηκαν με Under. Επίσης, το συνολικό ρεκόρ της Ταγιέρες μακριά από το γήπεδό της για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 2-5-5.

 

G/G 

 

 

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ

 

Ιντεπεντέντσια (23.018), Μπέλο Οριζόντε

 

Ανώτεροι σε ποιότητα και αγωνιστικό πλάνο μέσα στο γήπεδο οι Βραζιλιάνοι πήραν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα γκολ. Η Ατλέτικο Μινέιρο μετράει 3/3 εντός έδρας νίκες απέναντι σε κλαμπ από την Ουρουγουάη. Το ρεκόρ της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ σε 10 επισκέψεις της στη Βραζιλία για τη CONMEBOL είναι 1-2-7. «Στράβωσαν» οι Ατλετικάνος με την προσπάθεια των Ουρουγουανών να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι στα «χαρτιά».

 

1