Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Για την πρώτη νίκη η Γκρέμιο

Σέντρα στην 5η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο Α' 2019 (Μέρος Β')!

Σάο Πάολο - Μπαΐα

1456 ΧΛΜ.

Η Σάο Πάολο δυσκολεύτηκε στη Φορταλέζα, αλλά πήρε το τρίποντο. Μετράει 5 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα (2-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς φέτος η Μπαΐα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Συμπλήρωσε 6 αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της χωρίς νίκη (0-2-4).

1


Σαπεκοένσε - Φορταλέζα

2999 ΧΛΜ.

Η Σαπεκοένσε αντιμετώπισε την εναλλακτική ενδεκάδα της Φλαμένγκο, αλλά δεν ήταν ανταγωνιστική και έφυγε χωρίς βαθμούς από το «Μαρακανά». Προέρχεται από 4 σερί Under εντός έδρας. Η Φορταλέζα αναμετρήθηκε την Πέμπτη με την Ατλέτικο Παραναένσε για το Κύπελλο Βραζιλίας. Τα 6/7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της συνδυάστηκαν με Under.

1


Γκοϊάς - Μποταφόγκο

939 ΧΛΜ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εξασφάλισε η Γκοϊάς το τρίποντο με τη Σεαρά, σε ένα ματς που είχε καλή απόδοση. Τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με Over. Η Φλουμινένσε είχε τις φάσεις και η Μποταφόγκο το γκολ στο ντέρμπι. Εχει εκτός έδρας ρεκόρ 1-2-3 από τις 3/3.

X


Ατλ. Παραναένσε - Κορίνθιανς

339 ΧΛΜ.

*Σε συνθετικό χλοοτάπητα. Την Πέμπτη η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενήθηκε από τη Φορταλέζα για το Κύπελλο. Θα κάνει ροτέισον με την Κορίνθιανς. Μετράει 12 εντός έδρας παιχνίδια, χωρίς ήττα (11-1-0). Εχασε με 1-0 από τη Φλαμένγκο στο Κύπελλο, μεσοβδόμαδα η Κορίνθιανς. Παραμένει χωρίς νίκη στα 6 (0-3-3) τελευταία εκτός έδρας ματς.

Under


Ιντερνασιονάλ - Αλαγκοάνο

2777 ΧΛΜ.

Η Ιντερνασιονάλ έδειξε πείσμα, είχε και τύχη και πήρε το τρίποντο απέναντι στην Κρουζέιρο. «Μάχιμος» ο κεντρικός αμυντικός Εμερσον Σάντος (1 συμ.). «Τρέχει» αήττητο εντός έδρας σερί 6 (4-2-0) αναμετρήσεων. Ο βασικός στόχος της Αλαγκοάνο απέναντι στην Αβαΐ ήταν να αποφύγει την ήττα και τα κατάφερε. Προέρχεται από 5/6 Under.

1


Βάσκο ντα Γκάμα - Αβαΐ

751 ΧΛΜ.

Με την εμφάνιση που έκανε στο «Πακαεμπού» η Βάσκο ντα Γκάμα δεν θα μπορούσε να μην ηττηθεί. Προέρχεται από 4 σερί νίκες απέναντι στην Αβαΐ. Η τελευταία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Αλαγκοάνο. Μετράει 1-1-10 στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στην Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο για το πρωτάθλημα.

1


Σεαρά - Γκρέμιο

3215 ΧΛΜ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η Σεαρά δεν πήρε αυτό που άξιζε βάση της απόδοσή της στο γήπεδο. Προέρχεται από 4/5 N/G εντός έδρας. Η Γκρέμιο «έπαιξε» για να μη χάσει στο γήπεδο της Κορίνθιανς και πέτυχε τον στόχο της. Τα 9/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της συνοδεύτηκαν με Under.

2