Ιντερνασιονάλ, Internacional

Ιντερνασιονάλ και ντέρμπι

Κύριες Ομάδες

Βραζιλία

Την 4η νίκη της σε 5 αγωνιστικές στο Μπραζιλεϊράο Α’ 2020 σημείωσε η Ιντερνασιονάλ.

Συγκεκριμένα, η «κολοράντο» επικράτησε της Ατλέτικο Μινέιρο με γκολ του 31ος ετών μέσου Τιάγκο Γκαγιάρδο, το 3ο του συνολικά στη διοργάνωση και έφτασε τους 12 βαθμούς στην κατάταξη, επίδοση που την έφερε μόνη στην 1η θέση. Στη 2η θέση με 10 πόντους ακολουθούν η Βάσκο ντα Γκάμα και η Σάο Πάολο. Η «βασκάο» έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Γκρέμιο (4η συνεχόμενη ισοπαλία για τους Γκαούτσος), ενώ η Παουλίστας πανηγύρισαν... δύο νίκες, το 1-0 εις βάρος της Σπορτ Ρεσίφε για την 5η αγωνιστική και το 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, μεσοβδόμαδα για την... 11η αγωνιστική.

Νέα γκέλα για την κάτοχο του τίτλου Φλαμένγκο, που έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο κλάσικο Καριόκα με αντίπαλο την Μποταφόγκο και μετράει 5 βαθμούς στην κατάταξη. Να σημειωθεί, ότι η «φογκάο» αγνοεί τη νίκη ως φιλοξενούμενη της «Φλα», στο πλαίσιο της Serie A, από το 1995! Εξάλλου, στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό στο Σάο Πάολο, μεταξύ της Παλμέιρας και της Σάντος, η πρώτη επιβλήθηκε 2-1 και με 8 πόντους είναι 5η στη βαθμολογία. Το πρώτο γκολ της «βερντάο» σημείωσε ο πρώην φορ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μίλαν και Σπαρτάκ Μόσχας, Λουΐς Αντριάνο και έφτασε συνολικά τα 2 τέρματα στη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, η Φλουμινένσε σημείωσε μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία, επικρατώντας 1-0 στο γήπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε. Επίσης, τις πρώτες τους νίκες στη διοργάνωση πανηγύρισαν η Γκοϊάς, που επιβλήθηκε 2-0 της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στο ντέρμπι της Πολιτείας του Γκοϊάς, η Σεαρά, που «λύγισε»  με δύο γκολ (2-0) την αντίσταση της Μπαΐα και η Κοριτίμπα, η οποία κέρδισε 2-1 την Μπραγκαντίνο, κάνοντας ανατροπή στο σκορ.

Συνοπτικά η 5η αγωνιστική

Ατλ. Παραναένσε - Φλουμινένσε 0-1 (45’+4 αυτ. Αγκιλάρ)

Ιντερνασιονάλ - Ατλ. Μινέιρο 1-0 (8’ Τιάγκο Γκαγιάρδο)

Γκοϊάς - Ατλ. Γκοϊανιένσε 2-0 (21’ Ντάνιελ Μπέσα, 90’+5 Βίκτορ Αντράντε)

Φλαμένγκο - Μποταφόγκο 1-1 (90’+ 11 πεν. Γκαμπιγκόλ - 90’+3 Πέδρο Ραούλ)

Βάσκο ντε Γκάμα - Γκρέμιο 0-0

Παλμέιρας - Σάντος 2-1 (45’+1 πεν. Λουΐς Αντριάνο, 73’ Πάτρικ ντε Πάουλα - 48’ αυτ. Ραμίρες)

Μπραγκαντίνο - Κοριτίμπα 1-2 (45’ Αλεράντο - 45’+4 πεν. Σαμπίνο, 53’ Ρόμπσον Φερνάντες)

Σπορτ Ρεσίφε - Σάο Πάολο 0-1 (6’ Πάμπλο)

Σεαρά - Μπαΐα 2-0 (12’ Κλέμπερ, 75’ Ματέους Γκονσάλβες)

Κορίνθιανς - Φορταλέτσα 1-1 (76’ Λουάν - 62’ Ρομαρίνιο)

  • Φλαμένγκο, Flamengo
    Φλαμένγκο, Flamengo
  • Παλμέιρας, Palmeiras
    Παλμέιρας, Palmeiras
  • Σάο Πάολο, São Paulo
    Σάο Πάολο, São Paulo
  • Βάσκο ντα Γκάμα, Vasco da Gama
    Βάσκο ντα Γκάμα, Vasco da Gama