Ισοπαλία στη Λίμα

Ισοπαλία στη Λίμα

Άλλες Ομάδες

Βολιβία

To ζητούμενο για τη Δε Στρόνγκεστ στο ματς με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν να μην ηττηθεί.

Αν και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές φάσεις για γκολ, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 0-0 και σε περίπτωση νίκης τώρα, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση. Υπάρχουν βέβαια ακόμα τρεις αγωνιστικές στον όμιλο, αλλά ειδικά σε εντός έδρας απέναντι σε μια άμεση αντίπαλο, πρέπει να πάρει τη νίκη. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από δύο πειστικές εμφανίσεις με 6-1 τη Ρεάλ Ποτόσι και 5-1 την Πετρολέρο Γιακουΐμπα και δείχνει ότι περιμένει με… άγριες διαθέσεις του Περουβιανούς στο υψόμετρο της Λα Παζ (3.640 μ.).

Εξέτισε την ποινή του ο καλός φορ Εσκομπάρ (6/3) και επιστρέφει στην επίθεση. Αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις, οι οποίες έλειψαν στο ματς στο Περού. Επιστρέφει από τιμωρία ο χαφ Βεϊζάγα (6/1) και παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός ο στόπερ Μαλδονάδο (7/0). Δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω σημαντικά προβλήματα για τον κόουτς Φαρίας, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο έχει στη διάθεση του.