Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Κλάσικο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Σέντρα στην 4η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο Α' 2019 το Σάββατο, με τρεις αναμετρήσεις!

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η Φλουμινένσε έκανε την ανατροπή της χρονιάς και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο με αντίπαλο την Γκρέμιο. Στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Μποταφόγκο. Ο Φερνάντο Ντινίς μπορεί να υπολογίζει στον πολύτιμο μέσο Γκάνσο. Η Μποταφόγκο πήρε τη νίκη απέναντι στη Φορταλέζα, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες. Εξέτισε ο αμυντικός χαφ Ζοάο Πάουλο (3/1). Δεν έχει κερδίσει στα 5 (0-2-3) τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, σε όλες τις διοργανώσεις.

1


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ

852 ΧΛΜ.

Το ροτέισον που έκανε ο προπονητής της Κορίνθιανς Φάμπιο Καρίγιε στο ματς με τη Βάσκο δεν του «βγήκε». Δεν έχει επικρατήσει στα 4 (0-3-1) τελευταία παιχνίδια που φιλοξένησε την Γκρέμιο σε επίπεδο Μπραζιλεϊράο Α’. Οι Γκαούτσος (Γκρέμιο) ηττήθηκαν με 4-5 από τη Φλουμινένσε, έχοντας το σκορ στο 3-0 υπέρ τους στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης! Τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, συνδυάστηκαν με Under.

1DNB


ΓΚΟΪΑΣ - ΣΕΑΡΑ

1856 ΧΛΜ.

Η Γκοϊάς προσπάθησε να κοντράρει την Κρουζέιρο, αλλά γνώρισε μία ήττα «εντός προγράμματος». Το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στη Σεαρά είναι 5-4-1. Μοναδική ήττα το 3-4 για τη Serie B το 1999. Η Σεαρά στάθηκε άτυχη με την Ατλέτικο Μινέιρο, χάνοντας το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Αγνοεί το τρίποντο μακριά από το γήπεδό της σε επίπεδο Μπραζιλεϊράο Α’ (μαζί με την περσινή σεζόν) στα τελευταία 5 (0-2-3) παιχνίδια της.

G/G