Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Με φόντο το Λιμπερταδόρες

Γκρέμιο και Φλαμένγκο κατεβάζουν εναλλακτικές ενδεκάδες, έχοντας μπροστά τους «τελικούς» στο Λιμπερταδόρες.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

852 ΧΛΜ.

Η Παλμέιρας αγωνίστηκε με εναλλακτική ενδεκάδα απέναντι στην Αλαγκοάνο και έχοντας μέτρια απόδοση παραχώρησε ισοπαλία. Εντός έδρας για την Α' Βραζιλίας (μαζί με το περσινό πρωτάθλημα) μετράει 14 συνεχόμενες νίκες! Επιπλέον, ως γηπεδούχος με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ προέρχεται από 4 σερί επιτυχίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για την Ιντερνασιονάλ, απέναντι στη Φλαμένγκο. Οι 7/8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από το γήπεδό της ολοκληρώθηκαν με Under.

Under


ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

2690 ΧΛΜ.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στην πόλη Μανάους για εμπορικούς λόγους. Ενα καλό ημίχρονο είχε η Βάσκο απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Η τελευταία φορά που επικράτησε της Κορίνθιανς, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, ήταν στις 14/10/2010 για τη 18η αγωνιστική στην Α' Βραζιλίας. Εκτοτε, έχει ρεκόρ 0-6-9! Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε τη Σαπεκοένσε η Κορίνθιανς. Εχει συμπληρώσει 5 (0-2-3) παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχει, χωρίς νίκη.

X2


ΣΕΑΡΑ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

1894 ΧΛΜ.

Η Σεαρά στάθηκε καλά απέναντι στην Κρουζέιρο, έχοντας και χαμένο πέναλτι, αλλά ηττήθηκε για ένα λάθος στην άμυνα. Παραμένει αήττητη στις 5 (4-1-0) πιο πρόσφατες επισκέψεις της Ατλέτικο Μινέιρο στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της Α' Βραζιλίας. Η «γκάλο» (Ατλ. Μινέιρο) δεν ήταν καλύτερη της Βάσκο ντα Γκάμα, αλλά πήρε το τρίποντο με δύο εντυπωσιακά γκολ. Με «2-3 γκολ» ολοκληρώθηκαν οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σεαρά, ανεξαρτήτου έδρας.

1DNB


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

382 ΧΛΜ.

Η Σαπεκοένσε στάθηκε καλά απέναντι στην Κορίνθιανς, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Στο γήπεδό της έχει ρεκόρ 5-0-1 από τις 28/3 σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 4/6 συγκεκριμένα παιχνίδια συνδυάστηκαν με N/G. Η Ατλέτικο Παραναένσε «άργησε» να βρει ρυθμό απέναντι στη Φορταλέζα, μένοντας τελικά χωρίς βαθμό σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι της φέτος. Σε 7 επισκέψεις στο Σαπεκό από το 1978 σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει σημειώσει νίκη (0-4-3).

1DNB


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

361 ΧΛΜ.

Με καλή απόδοση και εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Κούκα, η Σάο Πάολο πήρε το τρίποντο στην Γκοϊανία. Εντός έδρας στο πλαίσιο της Α' Βραζιλίας (μαζί με το περσινό πρωτάθλημα) παραμένει 6 αγωνιστικές αήττητη (2-4-0). Τα 5/6 συγκεκριμένα παιχνίδια συνδυάστηκαν με Under. Η Φλαμένγκο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με την Ιντερνασιονάλ. Εχει πανηγυρίσει μία νίκη στις 15 (1-6-8) τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σάο Πάολο, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων.

Under


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

2191 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Μποταφόγκο υποδέχτηκε την Μπαΐα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το συνολικό ρεκόρ της απέναντι στη Φορταλέζα, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων είναι 9-2-1. Η μοναδική αποτυχία είναι το 3-1 για την 21η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο Α' 2005. Η Φορταλέζα έβγαλε πάθος και μαχητικότητα απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε και στο τέλος πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη. Τα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν με N/G.

Under


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΣΑΝΤΟΣ

1946 ΧΛΜ.

Παρά τη «ψυχρολουσία» από το γκολ του Ραφαέλ Βέιγκα στο 9', η Αλαγκοάνο παρέμεινε συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Παλμέιρας. Με Under ολοκληρώθηκαν και οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Σάντος, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη οι «Σαντίστας» φιλοξένησαν τη Φλουμινένσε. Οι 6/8 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πλαίσιο της Α' Βραζιλίας (μαζί με το περσινό πρωτάθλημα), ολοκληρώθηκαν με Over.

X2


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΓΚΟΪΑΣ

667 ΧΛΜ.

Στους Φάμπιο και Τιάγκο Νέβες στηρίχθηκε η Κρουζέιρο για να λυγίσει την αντίσταση της Σεαρά. Εχει κερδίσει τα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ως γηπεδούχος με αντίπαλο την Γκοϊάς, σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 6/7 από τα συγκεκριμένα ματς ολοκληρώθηκαν και με N/G.  Η Γκοϊάς «πλήρωσε» το κάκιστο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Σάο Πάολο, έχοντας καλύτερη απόδοση στην επανάληψη. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της έληξαν Over.

Under


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

1126 ΧΛΜ.

Η Γκρέμιο προηγήθηκε της Αβαΐ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο επέλεξε να «καθίσει» στο προβάδισμά της, αντί να «τελειώσει» το ματς και έμεινε στο 1-1. Τα 5/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Μπραζιλεϊράο Α' (μαζί με την περσινή σεζόν) ολοκληρώθηκαν με Over. Την Πέμπτη η Φλουμινένσε αντιμετώπισε τη Σάντος στη «Βίλα Μπελμίρο». Το ρεκόρ της ως φιλοξενούμενη της Γκρέμιο, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων από το 2011, είναι 1-3-7.

2-3 γκολ


ΜΠΑΪΑ - ΑΒΑΪ

1933 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Μπαΐα αναμετρήθηκε με την Μποταφόγκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο απολογισμός της ως γηπεδούχος με αντίπαλο την Αβαΐ σε συνολικά 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είναι 5-2-1. Η Αβαΐ έδειξε αγωνιστικό «θράσος» απέναντι στην Γκρέμιο και παρόλο που βρέθηκε να χάνει πήρε τελικά έναν παλικαρίσιο πόντο. Τα 7/9 τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων που συμμετέχει, ολοκληρώθηκαν με Over.  

N/G