Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Με Παναμά η Βραζιλία

Οι Εθνικές ομάδες παίρνουν την σκυτάλη της δράσης από τους συλλόγους το τριήμερο της 25ης Μαρτίου!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΝΑΜΑΣ

«ΝΤΡΑΓΚΑΟ» (50.399), ΟΠΟΡΤΟ

Για την 7η σερί νίκη η Βραζιλία

Ο Τίτε δεν υπολογίζει στον Νεϊμάρ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά ο υπόλοιπος «κορμός» της Βραζιλίας βρίσκεται στη διάθεση του. Ερωτηματικό υπάρχει για τον Μαρσέλο, ωστόσο η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν, προσφέρει στον ομοσπονδιακό προπονητή της «καναρίνια» περιθώριο μέχρι την τελική του απόφαση. Η «βερντεόρο» προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες, που συνδυάστηκαν με N/G. Η συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν για τον Παναμά κορυφαία στιγμή. Παράλληλα, αποτέλεσε την «αυλαία» για αρκετούς βετεράνους ποδοσφαιριστές των «καναλέρος». Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και η όλη διαδικασία έχει επηρεάσει και τις εμφανίσεις της (0-1-5 από τις 12/9).

N/G


ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

«ΜΑΤΕΟ ΦΛΟΡΕΣ» (26.000), ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΣΙΤΙ

Με νέα πρόσωπα οι δύο ομάδες

Τη θέση της στο ανταγωνιστικό ποδοσφαιρικό «τοπίο» της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής (CONCACAF) ψάχνει η Γουατεμάλα. Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής Αμαρίνι Βιγιατόρο κάλεσε εκ νέου τον 33χρονο μέσο Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας. Η παρουσία του κρίνεται πολύτιμη, προκειμένου, μαζί με τους συμπαίκτες του να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί (0-0-4 από 8/9/2018, 3/4 με N/G). Στην Κόστα Ρίκα αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα μετά το Μουντιάλ. Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε ο Ουρουγουανός Γκουστάβο Ματόσας, ενώ, όσον αφορά τους διεθνείς, παρέμειναν ορισμένοι από την «παλιά φρουρά», αλλά πλέον υπάρχουν και νεώτεροι. Το ρεκόρ της μετά το Μουντιάλ 2018 είναι 2-0-5 (5/7 Over).

X


ΠΕΡΟΥ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ ΑΡΕΝΑ (26.765), ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Νέος προπονητής στην Παραγουάη

Το Περού δεν έχει... συνέλθει από την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το ρεκόρ του στα 6 παιχνίδια που ακολούθησαν είναι 1-1-4, με τα 4/6 να ολοκληρώνονται με Over. Μοναδική νίκη είναι το 3-0 εις βάρος της Χιλής τον περσινό Οκτώβριο, ενώ στο πιο πρόσφατο φιλικό του παιχνίδι ηττήθηκε με 3-2 από την Κόστα Ρίκα. Με τον Χουάν Κάρλος Οσόριο είχαν σχεδιάσει στην Παραγουάη να πάνε στο Κόπα Αμέρικα, αλλά ο Κολομβιανός προπονητής παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους και ανέλαβε ο Εντουάρντο Μπερίσο. Το έργο του είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι η «αλμπιρόχα» προέρχεται από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3).

Under