Το πάλεψε η Σπορτ Μπόις Βάρνες

Το πάλεψε η Σπορτ Μπόις Βάρνες

Άλλες Ομάδες

Βολιβία

Ήξερε η Σπορτ Μπόις Βάρνες ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρει κάτι στον όμιλο με δυνατούς αντιπάλους, το πάλεψε, αλλά δεν της βγήκε και μοιραία έχει μείνει με έναν βαθμό στη συγκομιδή της.

Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Μινέιρο και η διαφορά ποιότητας φάνηκε στο χορτάρι. 1-5 το τελικό σκορ, δίχως να μπορέσει να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Στο πρωτάθλημα έρχεται από «συντριβή» στην έδρα της Νασιονάλ Ποτόσι με 5-2 και πλέον η κατάσταση στο εσωτερικό της είναι «έκρυθμη». Η διοίκηση τα έχει βάλει με τους παίκτες και ο κόουτς Καμπαγιέρο φαίνεται πως δεν μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να πάει και στη Παραγουάη να παίξει με τη Λιμπερτάδ σε ένα αδιάφορο ματς, που θα προσπαθήσει να κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν υπολογίζεται ο φορ Οβερέχο (3/0), ο μέσος Κόρδοβα (4/1) και ο αμυντικός Κοΐμπρα (5/1), όλοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο κόουτς Καμπαγιέρο θα προφυλάξει και κάποιους από τους βασικούς του, μιας και το ματς είναι αδιάφορο. Θέλει να πάρει μια νίκη έστω και στο φινάλε για να κλείσει με ωραίο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο θεσμό, όπου δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.