Φαβορί η Σάντος

Φαβορί η Σάντος

Πρωταθλήματα

Copa Libertadores

Αυτό που ήθελε η Σάντοςτο κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο υψόμετρο του Εκουαδόρ και βρήκε το εκτός έδρας γκολ, που θεωρητικά θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή της στη ρεβάνς στο κατάμεστο «Βίλα Μπελμίρο».

Προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους με 0-1, έκτοτε έδωσε μπάλα στους γηπεδούχους και δέχθηκε την ισοφάριση στο 79’. Πάντως στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο. Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα απέναντι στη Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα, όπου παρατάχθηκε με αλλαγές και ηττήθηκε με 2-0. Δέχθηκε τα γκολ στο 42’ και στο 45’, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από 18 διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πολλά τα προβλήματα για τον Κούλπι για αυτό το ματς. Δεν υπολογίζεται ο χαφ Ρενάτο (14/0), ο καλός μεσοεπιθετικός Λούκας Λίμα (16/1), ο έτερος χαφ Μπουένο (8/0) και ο μπακ Γκουστάβο Ενρίκε (2/0). Σε 29 εντός έδρας παιχνίδια για το Λιμπερταδόρες, μετράει 26 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί τη μεγάλη δύναμη της.