Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Πρεμιέρα με Φλαμένγκο - Κρουζέιρο

Σέντρα στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019!

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

361 ΧΛΜ.

Η έλευση του Κούκα και το μεταγραφικό σπριντ της διοίκησης μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιπερταδόρες βοήθησαν την Σάο Πάολο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός χαφ Λουάν που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και ο επιθετικός Πάμπλο που υπεβλήθη σε επέμβαση. Ο νέος προπονητής της Μποταφόγκο Εντουάρντο Μπαρόκα έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Νοκ - άουτ έχει τεθεί  ο μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Σόουζα, που είναι τραυματίας.

Under


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

353 ΧΛΜ.

Με αποτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαπεκοένσε στις 2/3 διοργανώσεις που συμμετείχε από την αρχή της σεζόν. Ο τίτλος στο Πολιτειακό πρωτάθλημα κατέληξε στην Αβαΐ, ενώ στο Κόπα Σουνταμερικάνα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Ουνιόν Λα Καλέρα Χιλής. Το πρώτο δύσκολο φετινό τεστ, η φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ξεπεράστηκε με επιτυχία από την Ιντερνασιονάλ. Παραμένει αήττητη στις 6 (3-3-0) πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Under


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΑΒΑΪ

974 ΧΛΜ.

Ο Λεβίρ Κούλπι αποχώρησε και στην Ατλέτικο Μινέιρο ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με τον προπονητή της Φορταλέζα Ροζέριο Σένι να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης. Την Τρίτη ηττήθηκε με 1-0 από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η κατάκτηση για 17η φορά στην ιστορία της του Πολιτειακού πρωταθλήματος αποτέλεσε την καλύτερη «ένεση» ψυχολογίας για την Αβαΐ. Αγνοεί τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο εδώ και 13 (0-4-9) παιχνίδια συνολικά.

Χ


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

341 ΧΛΜ.

Στο Πολιτειακό πρωτάθλημα η Φλαμένγκο έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο. Παράλληλα, διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο Αμπέλ Μπράγκα ενδέχεται να κάνει ροτέισον στο βασικό σχήμα, αφού ακολουθεί αγωνιστική μεσοβδόμαδα. Εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο ξεκίνημα της νέας χρόνιας η Κρουζέιρο και δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη ότι παραμένει αήττητη (16-5-0). Τα 8 τελευταία ματς ανάμεσα στα δύο κλαμπ ολοκληρώθηκαν με Under.

Under


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΝΤΟΣ

831 ΧΛΜ.

Την Τρίτη η Γκρέμιο επικράτησε 2-0 της Λιμπερτάδ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν... μέχρι το επόμενο. Στα 9 τελευταία ματς της με αντίπαλο τη Σάντος, είτε στο Πόρτο Αλέγκρε, είτε στο Σάο Πάολο έχει απολογισμό 4-4-1. Κατευθείαν στα δύσκολα μπαίνει ο Χόρχε Σαμπάολι στο ντεμπούτο του με τη Σάντος στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019. Την Τετάρτη φιλοξενήθηκε από τη Βάσκο ντα Γκάμα στη ρεβάνς για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

Over


ΣΕΑΡΑ - ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ

730 ΧΛΜ.

Η διοίκηση της Σεαρά βρήκε τον αντικαταστάτη του Λίσκα στο πρόσωπο του Εντερσον Μορέιρα, που ξεκίνησε το 2019 στον πάγκο της Μπαΐα. Τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της με αντίπαλο την Αλαγκοάνο ολοκληρώθηκαν με Under. Την προηγούμενη εβδομάδα η Αλαγκοάνο με την επικράτηση εις βάρος της Κλούμπε Μπραζίλ στους τελικούς του Πολιτειακού πρωταθλήματος πανηγύρισε τον 39ο τίτλο στην ιστορία της. Το εκτός έδρας ρεκόρ της κόντρα στη Σεαρά είναι 1-1-5.

2DNB


ΜΠΑΪΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

1456 ΧΛΜ.

Ο τίτλος στο Πολιτειακό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Μπαΐα ντε Φέιρα ήταν περισσότερο υποχρέωση, παρά επιτυχία για την Μπαΐα, αφού ο συγκεκριμένος σύλλογος αγωνίζεται στην 4η κατηγορία. Το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στην Κορίνθιανς σε όλες τις διοργανώσεις είναι 11-8-11. Ο Φάμπιο Καρίγιε επανήλθε δριμύτερος στην τεχνική ηγεσία της «τιμάο» (Κορίνθιανς), κατακτώντας το Πολιτειακό πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Προέρχεται από 4/5 Under σε όλες τις διοργανώσεις.

2DNB


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

679 ΧΛΜ.

*Σε συνθετικό χλοοτάπητα. Στηριζόμενη στην έδρα η Ατλέτικο Παραναένσε ευελπιστεί να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και να μην επαναλάβει τον περσινό πρώτο γύρο, όταν βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από το 2002 έχει εντός έδρας ρεκόρ 10-4-1 απέναντι στη Βάσκο ντα Γκάμα. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση των Καριόκας (Βάσκο). Αγνοεί το «διπλό» με την Ατλέτικο Παραναένσε σε επίπεδο Serie A από το 1998 (0-3-10 έκτοτε).

N/G


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

2370 ΧΛΜ.

Στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες η Παλμέιρας αντιμετώπισε την Πέμπτη τη Μελγκάρ σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Απουσιάζει η ισοπαλία σε 5 εντός έδρας (3-0-2) ματς με τη Φορταλέζα. Ο προπονητής της «λεάο» (Φορταλέζα) Ροζέριο Σένι δέχεται πρέσινγκ, προκειμένου να αναλάβει την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο θρύλος ως ποδοσφαιριστής της Σάο Πάολο διέψευσε ότι υπήρξαν επαφές, αλλά είναι ο «εκλεκτός» των «ατλετικάνος». Προέρχεται από 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

N/G


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΓΚΟΪΑΣ

939 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Φλουμινένσε αντιμετώπισε τη Σάντα Κρουζ στο Κύπελλο. Ο Γκάνσο αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στην Γκοϊας σε όλες τις διοργανώσεις είναι 16-7-3. Η παρουσία του Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι στον πάγκο της Γκοϊάς αποδείχθηκε σύντομη αφού παραιτήθηκε πριν την έναρξη του Μπραζιλεϊράο Α' 2019 και ενώ είχε αναλάβει το Δεκέμβριο του 2018. Προέρχεται από 7/8 Over.

Over