Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο

Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο

Πρωταθλήματα

Copa Libertadores

Σέντρα στην 1η προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες 2018.

Στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρα της Βολιβίας η Οριέντε Πετρολέρο υποδέχτηκε την Κλουμπ Ουνιβερσιτάριο Περού και πήρε τη νίκη με 2-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 28' ο 20χρονος μέσος Εκτορ Σάντσες και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80' ο 26χρονος Ουρουγουανός επιθετικός Χεράρντο Φρέιτας. Στο ματς υπήρξαν και δύο αποβολές, μία για κάθε σύλλογο, με τον Ροντρίγκεζ να αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη στο 45' από την πλευρά της "πέτρο" και τον Φιγκουέρα να αποβάλλεται για την "κρέμα" στο 77'.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες 2003, με τους Περουβιανούς να φέρνουν 2-2 εκτός έδρας και να κερδίζουν με 2-0 μπροστά στο κοινό τους.

Στον Ισημερινό η Μακαρά φιλοξένησε την Ντεπορτίβο Τατσίρα από τη Βενεζουέλα που απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι οικοδεσπότες προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον 27χρονο μέσο Ελβις Πάτα, αλλά οι φιλοξενούμενοι απέφυγαν την ήττα με τέρμα του 35χρονου μέσου Εντγκαρ Πέρεζ Γκρέκο στο 69'.

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μοντεβιδέο Ουόντερερς με την Ολίμπια Παραγουάης στην Ουρουγουάη. Να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες 1983, με τους Παραγουανούς να φέρνουν 0-0 εκτός έδρας, αλλά να χάνουν με 3-2 μπροστά στο κοινό τους.

Συνοπτικά η 1η προκριματική φάση

Ουόντερερς - Ολίμπια 0-0

Ολίμπια - Ουόντερερς 26/1

Μακαρά - Ντεπορτίβο Τατσίρα 1-1 (17' Πάτα - 69' Πέρεζ Γκρέκο)

Ντεπορτίβο Τατσίρα - Μακαρά 26/1

Οριέντε Πετρολέρο - Ουνιβερσιτάριο 2-0 (28' Σάντσες, 80' Φρέιτας)

Ουνιβερσιτάριο - Οριέντε Πετρολέρο 26/1

  • Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο
    Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο
  • Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο
    Προβάδισμα για την Οριέντε Πετρολέρο