Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Σάο Πάολο, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και Μπαρτσελόνα Σ.Κ. για την ανατροπή

Σέντρα στους επαναληπτικούς αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης στο Κόπα Λιμπερταδόρες 2019.

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

 

Ιντεπεντένσια (23.018), Μπέλο Οριζόντε

 

Το 1ο παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις, καλύτεροι οι Βραζιλιάνοι, μαχητικοί οι Ουρουγουανοί. Η Ατλέτικο Μινέιρο επιβλήθηκε 1-0 της Καλντένσε για το Πολιτειακό πρωτάθλημα και έχει ρεκόρ 4-1-1 σε 6 ματς. Εντός έδρας απέναντι σε κλαμπ από την Ουρουγουάη μετράει 2/2 νίκες και 2/2 Over. Σε 4 επισκέψεις στη Βραζιλία για τη CONMEBOL, η Ντανούμπιο έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη.

 

1

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Σ.Κ. - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ

 

Μονουμεντάλ (57.267), Γκουαγιακίλ

 

Η Ντεφενσόρ κέρδισε 3-0 στα «χαρτιά» το πρώτο παιχνίδι για αντικανονική συμμετοχή του αμυντικού χαφ Σεμπαστιάν Πέρες. Το Σάββατο η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 5-2 την Ελ Νασιονάλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μετράει 7/8 Under εντός έδρας κόντρα σε κλαμπ από την Ουρουγουάη. Εφεση για αντικανονική συμμετοχή του Σεμπαστιάν Πέρες στο πρώτο ματς κατέθεσε η διοίκηση της Ντεφενσόρ. Το εκτός έδρας ρεκόρ της στον Ισημερινό είναι 0-1-3.

 

1

 

 

ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ - ΜΕΛΓΚΑΡ

 

Νασιονάλ (48.665), Σαντιάγκο της Χιλής

 

Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με εντυπωσιακό σουτ του Αρίας, είχαν και δοκάρι. Εχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ο Ροντρίγκες. Το εντός έδρας ρεκόρ της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε απέναντι σε κλαμπ από το Περού για τη CONMEBOL είναι 4-3-1. Η Μελγκάρ μετράει 2/2 Under εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες της Χιλής για τη CONMEBOL. Αγνοεί το «2» σε επίπεδο Λιμπερταδόρες από το 1982. Εκτοτε, έχει ρεκόρ 0-1-10.

 

1

 

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ

 

Μορουμπί (72.000), Σάο Πάολο

 

Πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, πήραν σημαντικό προβάδισμα, είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι. Το Σάββατο η Σάο Πάολο ηττήθηκε με 1-0 από την Πόντε Πρέτα για το Παουλίστα και μετράει 3-0-3 σε 6 αγωνιστικές. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 22-8-1 απέναντι σε κλαμπ από την Αργεντινή. Το Σάββατο η Ταγιέρες έφερε 0-0 με αντίπαλο την Ατλέτικο Τουκουμάν. Στη Βραζιλία έχει ρεκόρ 0-2-2, ενώ τα 3/4 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με Under.

 

1

 

 

ΚΑΡΑΚΑΣ - ΝΤΕΛΦΙΝ

 

Ολίμπικο (23.940), Καράκας

 

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ, δέχτηκαν την ισοφάριση με φοβερό σουτ του Ανιόρ. Την Κυριακή η Καράκας ηττήθηκε με 2-1 από την Ντεπορτίβο Τατσίρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετράει 4/4 νίκες εντός κόντρα σε συλλόγους από τον Ισημερινό. Το Σάββατο η Ντελφίν κέρδισε 2-0 τη Φουέρτσα Αμαρίγια στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εχει βρει δίχτυα στα 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια της στο Λιμπερταδόρες.

 

X