Σκόνταψε η Σπόρτινγκ Κριστάλ

Σκόνταψε η Σπόρτινγκ Κριστάλ

Άλλες Ομάδες

Περού

Το πάλεψε πολύ και θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη στο εντός έδρας με τη Δε Στρόνγκεστ την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας η Σπόρτινγκ Κριστάλ, αλλά η αστοχία της και ο αντίπαλος πορτιέρο της στέρησαν το γκολ της νίκης.

Έμεινε στο 0-0 και τώρα καλείται να πάει στο υψόμετρο της Λα Παζ, όπου έχουν περάσει δύσκολα τόσες και τόσες ομάδες, για να πάρει το αποτέλεσμα και να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα στην έδρα της Ουνιβερσιτάριο Σαν Μάρτιν Λίμα με 1-0 και στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Αγιακούτσο. Είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μελγκάρ και με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Ο καλός φορ Ιφράν (1/0) δεν υπολογίζεται για αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι τραυματίας. Τη θέση του στη κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Μπλάκμπερν (3/0). Δίχως περαιτέρω απουσίες, πάει στο υψόμετρο για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και να μπει εκ νέου σε τροχιά πρόκρισης. Εκτός έδρας πάντως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα στα βουνά της Λα Παζ.