Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Στη Βραζιλία το ενδιαφέρον

Σέντρα στη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες 2019!

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Αλιάνς Πάρκε (43.713), Σάο Πάολο

Η Παλμέιρας παρουσιάστηκε σοβαρή και άριστα οργανωμένη, κερδίζοντας δίκαια το τρίποντο με αντίπαλο τη Ζούνιορ ντε Μπαρανκίγια στην Κολομβία. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε συλλόγους του Περού για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 6-0-1. Τα 5/7 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με N/G. Σε ένα ματς χωρίς τη μεγάλη φάση, η Μελγκάρ παραχώρησε 0-0 στη Σαν Λορέντζο. Μετράει 13 σερί εκτός έδρας ματς στο Κόπα Λιμπερταδόρες χωρίς νίκη (0-2-11).

N/G


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Αρένα ντο Γκρέμιο (55.225), Πόρτο Αλέγκρε

Παρόλο που βρέθηκε να χάνει στο 2' απέναντι στη Σεντράλ, η Γκρέμιο έδειξε χαρακτήρα και θα μπορούσε να κερδίσει. Δεν έχει χάσει ως γηπεδούχος (8-2-0) απέναντι σε κλαμπ της Παραγουάης για τις διοργανώσεις της CONMEBOL. Μάλιστα, μετράει 8 σερί νίκες. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιμπερτάδ αποτελεί ο προπονητής Λεονέλ Αλβαρες, εξαιτίας κάκιστων σχέσεων με τους παίκτες. Τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Λιμπερταδόρες ολοκληρώθηκαν με Under.

2-3 γκολ


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ

Μινεϊράο (64.000), Μπέλο Οριζόντε

Υπό έντονη βροχόπτωση η Κρουζέιρο πήρε το «διπλό» στην Αργεντινή, παίζοντας το σύνηθες παιχνίδι της, βασισμένο στην άριστη ανασταλτική λειτουργία, την υπομονή και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Μετράει 7/7 νίκες εντός έδρας απέναντι σε συλλόγους της Βενεζουέλα στη CONMEBOL. Δεν έπιασε καλή απόδοση με την Εμελέκ (είχε και χαμένο πέναλτι), αλλά η Ντεπορτίβο Λαρα, εξασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας. Το συνολικό εκτός έδρας ρεκόρ της στο Κόπα Λιμπερταδόρες είναι 0-1-5.

N/G


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Μπέιρα Ρίο (50.128), Πόρτο Αλέγκρε

Η Ιντερνασιονάλ κράτησε το ματς στη Χιλή υπό τον έλεγχό της και βρήκε και το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραφαέλ Σομπίς στο 83'.  Προέρχεται από 6 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε σχέση με τις εμφανίσεις της στην περσινή διοργάνωση, η Αλιάνσα Λίμα παρουσιάστηκε περισσότερο ανταγωνιστική στο παιχνίδι με τη Ρίβερ Πλέιτ. Το ρεκόρ της στη Βραζιλία για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 0-0-14.

Under


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Μαρακανά (78.838), Ρίο ντε Τζανέιρο

Με τον Ντιέγκο Αλβες να εξουδετερώνει ότι πήγαινε προς την εστία του και τον Γκαμπριέλ να αποδεικνύει την εκτελεστική του δεινότητα, η Φλαμένγκο πήρε σημαντικό «διπλό» στο υψόμετρο της πόλης Ορούρο.  Μετράει 3/3 εντός έδρας νίκες απέναντι σε ομάδες από τον Ισημερινό. Ανώτερη της Πενιαρόλ η Λίγκα ντε Κίτο σημείωσε μία δίκαιη νίκη. Το ρεκόρ της στη Βραζιλία για τις διοργανώσεις της CONMEBOL είναι 2-0-16, ενώ μετράει 8 συνεχόμενα N/G.

1


ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΣΕΝΤΡΑΛ

Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο (14.118), Σαντιάγκο

Παρά τη «βαριά» ήττα από τη Λιμπερτάδ στην Παραγουάη η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα είχε και χαμένες ευκαιρίες και διαστήματα υπεροχής στην αναμέτρηση. Τα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερτδόρες ολοκληρώθηκαν με G/G. Επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται για τη Σεντράλ η ισοπαλία απέναντι στην Γκρέμιο. Εχει ρεκόρ 5-0-3 στη Χιλή για τις διοργανώσεις της CONMEBOL, ενώ στα 7/8 παιχνίδια σημείωσε τουλάχιστον ένα τέρμα.

1


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - Χ. ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Αρένα ντα Μπαϊσάντα (42.372), Κουριτίμπα

*Με συνθετικό χλοοτάπητα. Δέχτηκε αρκετή πίεση από την Τολίμα η Ατλέτικο Παραναένσε και στο τέλος ηττήθηκε. Οι 3/4 συνολικά αναμετρήσεις της με συλλόγους από τη Βολιβία για τη CONMEBOL ολοκληρώθηκαν με Over. Η Χ. Βίλστερμαν επέβαλε το ρυθμό της στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά με εξαίρεση δύο φάσεις στο δεύτερο 45λεπτο δεν απείλησε σημαντικά τους φιλοξενούμενους. Το ρεκόρ της στη Βραζιλία είναι 0-1-9, δεν έχει σκοράρει στις 5 τελευταίες επισκέψεις της.

N/G


ΕΜΕΛΕΚ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Τζορτζ Κάπγουελ (40.020), Γκουαγιακίλ

Η Εμελέκ ήταν καλύτερη της Ντεπορτίβο Λάρα και θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Βενεζουέλα. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι σε κλαμπ από την Αργεντινή είναι 4-1-7, τα 4/5 πιο πρόσφατα έληξαν με N/G. Σταθερά απογοητευτική η απόδοση της Ουρακάν το τελευταίο διάστημα (0-2-5 από τις 4 Φεβρουαρίου). Τα 4/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κόπα Λιμπερταδόρες ολοκληρώθηκαν με Over.

Under