Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ

Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ

Κύριες Ομάδες

Ουρουγουάη

Νικήτρια στο Σούπερ Καπ Ουρουγουάης 2018 αναδείχθηκε η Πενιαρόλ.

Στο παιχνίδι που έγινε στο θρυλικό "Σεντενάριο" του Μοντεβιδέο, έδρα του τελικού στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1930, οι "καρμπονέρος" επιβλήθηκαν με 3-1 της παραδοσιακής αντιπάλου τους, Νασιονάλ. Μόλις στο 1ο λεπτό ο 27χρονος διεθνής μέσος από τον Ισημερινό Φιντέλ Μαρτίνεζ έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές του 2017. Οι τελευταίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 39'με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του 32χρονου διεθνούς μέσου "Τσεμπόλα" Ροντρίγκεζ, φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένας πρώην "κολτσονέρο" σημείωσε και το 3ο τέρμα της Πενιαρόλ στο 44', ο λόγος για τον 37χρονο Αργεντίνο Μάξι Ροντρίγκεζ. Το μόνο που κατάφεραν οι κάτοχοι του Τορνέο Ιντερμέντιο 2017 ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με γκολ στο 71' του 28χρονου επιθετικού Ταμπαρέ Βιουντέζ. Να σημειωθεί, ότι η φετινή είναι η πρώτη φορά που έγινε Σούπερ Καπ στην Ουρουγουάη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Κόντε, Πολέντα, Εσπίνο, Κορούχο, Αρισμέντι, Αγκιάρ (67' Ολίβα), Ζουνίνο, Ρομέρο, ντε Πένα (46' Φερνάντεζ), Βιουντέζ, Μπάρτσια (77' Μπουένο).

ΠΕΝΙΑΡΟΛ: Ντόουσον, Αρίας (56' Μαλντονάντο), Βαρέλα, Φορμιλιάνο, Ερνάντες, Γκονσάλες (54' Εστογιανόφ), Μάξι Ροντρίγκες (75' Περέιρα), "Τσεμπόλα" Ροντρίγκες, Γκαργκάνο, Μαρτίνεζ, Κανόμπιο.

  • Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ
    Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ
  • Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ
    Το Supercopa Uruguaya στην Πενιαρόλ