Θρίαμβος για τη Δε Στρόνγκεστ

Θρίαμβος για τη Δε Στρόνγκεστ

Άλλες Ομάδες

Βολιβία

Σκόρπισε με 5-1 την Σπόρτινγκ Κριστάλ η Δε Στρόνγκεστ την περασμένη αγωνιστική για τον όμιλο του Λιμπερταδόρες και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε μια εύκολη νίκη. Έφτασε έτσι τους εφτά βαθμούς και είναι στο -1 από τη κορυφή και την αποψινή αντίπαλο της. Αν πάρει τη νίκη και δεν κερδίσει η Σάντα Φε στο άλλο ματς του ομίλου, τότε είναι στην επόμενη φάση. Το υψόμετρο των 3.640 μέτρων θα παίξει το ρόλο του ξανά και στηρίζει τα πάντα σε αυτό. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες με 3-1 και η κορυφή απέχει πλέον έξι βαθμούς.

Εξέτισε τη ποινή του και επιστρέφει ο στόπερ Μαλδονάδο (7/0). Ο βασικότατος επιθετικός Εσκομπάρ έμεινε εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα, για να είναι πανέτοιμος σε αυτό το ματς. Αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Δε Στρόνγκεστ. Over 3.5 και γκολ εκατέρωθεν ήταν τα τελευταία έξι παιχνίδια της ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Εντός έδρας πάντα πιέζει ασφυκτικά τους αντιπάλους της, που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο υψόμετρο.