Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παουλίστα

Κορίνθιανς και Σάο Πάολο μονομαχούν αυτή την αγωνιστική, στον απόηχο των τελικών στο φετινό Παουλίστα.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

935 ΧΛΜ.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο «Μανέ Γκαρίντσα» για εμπορικούς λόγους. Την Τετάρτη η Μποταφόγκο κέρδισε 1-0 τη Σολ ντε Αμέρικα στο Σουνταμερικάνα. Τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της στο Μπραζιλεϊράο Α' έληξαν Under. Την Τετάρτη η Παλμέιρας νίκησε 1-0 τη Σαμπάιο Κορέα στο Κύπελλο. Παραμένει 28 (21-7-0) αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα.

N/G

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

1342 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Γκρέμιο έμεινε στο 0-0 με τη Ζουβεντούδε για το Κύπελλο. Εχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Over έληξαν τα 4/6 τελευταία εντός έδρας ματς της. Την Τρίτη η Ατλέτικο Μινέιρο ηττήθηκε με 1-0 από την Ουνιόν Λα Καλέρα για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από 4/5 Over εκτός έδρας.

Over

ΣΑΝΤΟΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

831 ΧΛΜ.

Δεν «εμφανίστηκε» στο ντέρμπι με την Παλμέιρας η Σάντος. Τα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν με Over. Την Πέμπτη η Ιντερνασιονάλ υποδέχτηκε την Παϊσαντού για το Κύπελλο. Πλήγμα ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Μολέντο (5/1). Εχει συμπληρώσει 10 (0-5-5) ταξίδια στο πρωτάθλημα (συν την περσινή σεζόν) χωρίς «διπλό».

2-3 γκολ

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

679 ΧΛΜ.

Η Φλαμένγκο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Προέρχεται από 4 σερί νίκες στο γήπεδό της. Την Τετάρτη η Ατλέτικο Παραναένσε κέρδισε 1-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Ροτέισον θα κάνει ο Ροντρίγκο Σαντάνα. Δεν έχει κερδίσει στα 7 (0-2-5) τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

G/G

ΜΠΑΪΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

1210 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Μπαΐα επιβλήθηκε με 1-0 της Σάο Πάολο για τον 5ο γύρο στο Κύπελλο Βραζιλίας. Προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων. Την Πέμπτη η Φλουμινένσε υποδέχτηκε την Ατλέτικο Νασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από 3/4 εκτός έδρας G/G.

Under

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

1199 ΧΛΜ.

*Το ματς διεξάγεται στην εναλλακτική έδρα της Κρουζέιρο το «Ιντεπεντένσια». Απογοήτευσε κόντρα στη Φλουμινένσε η Κρουζέιρο. Με G/G ολοκληρώθηκαν τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της. «Πόνεσε» τη Σαπεκοένσε η ήττα από τη Φορταλέζα. Σε επίπεδο Μπραζιλεϊράο Α' (μαζί με την περσινή σεζόν) έχει ρεκόρ 1-4-10 στα 15 τελευταία εκτός έδρας ματς.

N/G

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Την Πέμπτη η Κορίνθιανς υποδέχτηκε την Ντεπορτίβο Λάρα για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα δεν έχασε (2-1-0) από τη Σάο Πάολο. Την Τετάρτη η «τρικολόρ Παουλίστα» (Σάο Πάολο) ηττήθηκε 1-0 στο «Μορουμπί» από την Μπαΐα για το Κύπελλο. Ως φιλοξενούμενη της Κορίνθιανς έχει απολογισμό 0-3-9 από το 2014.

X

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

2191 ΧΛΜ.

Η Φορταλέζα «ξεμπλόκαρε» απέναντι στη Σαπεκοένσε. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την Μποταφόγκο Παραΐμπα στον πρώτο τελικό του Κόπα ντο Νορντέστε. Τυχερή που πήρε την ισοπαλία με την καλύτερη στο ματς Αβαΐ η Βάσκο ντα Γκάμα. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 3/4 ματς δεν σκόραρε.

Χ

ΑΒΑΪ - ΣΕΑΡΑ

2860 ΧΛΜ.

Μπορούσε νίκη με τη Βάσκο η Αβαΐ. Δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στα 5 (0-4-1) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Ως γηπεδούχος απέναντι στη Σεαρά έχει απολογισμό 9-4-1. Η Σεαρά πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στην Γκρέμιο, αφού ήταν πιο αποτελεσματική. Προέρχεται από 3 σερί εκτός έδρας ήττες σε όλους τους θεσμούς.

1

ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΓΚΟΪΑΣ

1658 ΧΛΜ.

Η διαφορά ποιότητας με την Ιντερνασιονάλ δεν επέτρεψε στην Αλαγκοάνο να φανεί ανταγωνιστική. Δεν έχει ηττηθεί φέτος στο γήπεδό της σε σύνολο 12 (7-5-0) ματς. Η Γκοϊάς ήταν καλύτερη της Μποταφόγκο και πανηγύρισε το τρίποντο. Τα 5/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν με Over.

1DNB