Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Ζόρικος αντίπαλος για την Μποταφόγκο

Σέντρα στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα!

ΜΠΑΪΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Μ.

 

Αρένα Φόντε Νόβα (47.907), Σαλβαδόρ

 

Η Μπαΐα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, έχοντας δώσει 3 (1-1-1) παιχνίδια στο Πολιτειακό πρωτάθλημα και 3 (1-2-0) στο Κόπα Νορντέστε. Στο πλαίσιο της τελευταίας διοργάνωσης έφερε 1-1 στο ντέρμπι με τη Βιτόρια την Κυριακή. Τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Σουνταμερικάνα ολοκληρώθηκαν με N/G. Δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Τιμωρημένος ο μέσος Ντιέγκο Γκουασταβίνο. Εχει εκτός έδρας ρεκόρ 1-1-3 από το 2009 στο Σουνταμερικάνα.

 

Under

 

 

ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

 

Εστάντιο Μουνισιπάλ (15.000), Λα Καλέρα

 

Η Ουνιόν Λα Καλέρα κάνει ντεμπούτο στις διασυλλογικές διοργανώσεις της CONMEBOL. Πήρε το «ΟΚ» για να χρησιμοποιήσει την κανονική της έδρα. Δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια, ενώ έφερε ισοπαλία με σκορ 2-2 σε φιλικό παιχνίδι με την Κονκίμπο Ουνίδο. Η Σαπεκοένσε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Πολιτειακό πρωτάθλημα, όπου σε 6 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 4-2-0. Το συνολικό εκτός έδρας ρεκόρ της στο Σουνταμερικάνα είναι 0-4-5.

 

Under

 

 

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ

 

Νίλτον Σάντος (44.661), Ρίο ντε Τζανέιρο

 

Η Μποταφόγκο έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν, στο πλαίσιο του  Πολιτειακού Πρωταθλήματος, όπου έχει ρεκόρ 1-1-3 (5-6 γκολ). Παραμένει αήττητη (3-1-0) εντός έδρας απέναντι σε συλλόγους της Αργεντινής για τις διοργανώσεις της CONMEBOL. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Σούπερλιγκα της Αργεντινής η Ντεφένσα, όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα από την αρχή της διοργάνωσης! Μετράει 4/4 Under κόντρα σε κλαμπ της Βραζιλίας στη CONMEBOL.

 

X2